MHP, belediye başkan adaylarını tanıttı - - Son Dakika
Politika

MHP, belediye başkan adaylarını tanıttı -

MHP, 30 Marttaki yerel seçimlerde Gümüşhane'den aday gösterilen belediye başkan adaylarını tanıttı.

09.03.2014 20:05

MHP, 30 Marttaki yerel seçimlerde Gümüşhane'den aday gösterilen belediye başkan adaylarını tanıttı.

MHP İl Başkanlığı'nca, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına, eski sağlık bakanı Osman Durmuş, MHP MYK üyeleri Musa Küçük ve Bekir Kasap, Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, ilçe ve belde belediye başkan ve meclis üyeleri ile İl Genel Meclisi üyesi adayları katıldı.

Durmuş, burada yaptığı konuşmada, ülkenin 12 yıldır fetret devri yaşadığını ileri sürerek, "Bu iktidar götür götür iktidarıdır. Alan götürüyor. Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz" dedi.

Bakanlığı döneminde elinden 365 milyar lira geçtiğini söyleyen Durmuş, "Bu para Maliye iznine tabi değil, Sayıştay denetimine tabi değil. Bu paranın bir kuruşuna dokunmadım. Bu parayı benden evvel cumhurbaşkanı genel sekreteri kullanıyordu. Paraya el koydum. Bu para fon parasıydı" diye konuştu.

Bu parayla bir çok hastane yaptıklarını ifade eden Durmuş, "Bütçe parasıyla değil bu parayla yaptırdık. Bize Allah fakir fukaranın hakkını yedirmeyi nasip etmesin. Ölüm hak, dünya geçici. Türk milleti çalan çırpana destek vererek günahına ortak oluyor" ifadelerini kullandı.

Canlı ise 4. dönem belediye başkanlığı görevi için aday olduğunu belirterek, "Gümüşhane gelişiyor, değişiyor güzelleşiyor. Ben 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyorum ve 4. dönem için aday oldum. Bugüne kadar bize güvenenlerin güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Bizim için önemli olan halktan almış olduğumuz güveni ilelebet devam etmesidir. Bugüne kadar halkımıza hiçbir zaman yalan söylemedik. Geçen dönem hazırlamış olduğumuz 29 projenin 21'ine başladık. 29 projemizin içinde olmayan projeleri de hayata geçirdik. Gümüşhane'de 14 belediye seçime giriyor. Bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır" dedi.

Toplatıda daha sonra adayların tanıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP, belediye başkan adaylarını tanıttı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement