Nespresso'dan Yeni Yıl Hediyeleri - Son Dakika
Güncel

Nespresso'dan Yeni Yıl Hediyeleri

Nespresso\'dan Yeni Yıl Hediyeleri

Nespresso, yeni yılda sevdiklerine en kullanışlı ve en hoş hediyeyi almak isteyenlere yılbaşına özel fırsatlarla alternatifler sunuyor.

25.12.2013 16:24

Profesyonel kahve yapma deneyimini evlere taşıyan Nespresso, yeni yılda sevdiklerine en kullanışlı ve en hoş hediyeyi almak isteyenlere yılbaşına özel fırsatlarla alternatifler sunuyor.

TASARIM SEVENLERE NESPRESSO U

Akıllı ve modüler tasarımıyla çağdaş yaşam ortamlarına uymak için kendi biçimini değiştirebilen, türünün ilk örneği Nespresso U makinesi, keskin teknolojisiyle mükemmel kahve içimine olanak sağlıyor. Nespresso tarafından şimdiye kadar tasarlanan en modüler kahve makinesi olan, minimalist, kıvrımlı ve uyumlu formuyla U'nun; Pure Cream, Pure Black, Pure Grey, Pure Orange, Mat Red ve Mat Grey olmak üzere altı rengi bulunuyor.
· Nespresso U KDV dahil, 405 TL

SÜT SEVENLERE NESPRESSO UMILK

Nespresso, tek tuşla en sevdiğiniz Grand Cru kahvesini hazırlamaya ek olarak, Umilk ile sütlü tarif sevenlere kolaylık ve rahatlık sağlayabilmek için entegre taze süt çözümü sunuyor. Umilk makinesiyle birleşen yeni Aereccino3 süt köpürtücüsünün hazırladığı pürüzsüz süt köpüğü sayesinde sıcak ya da soğuk sütlü tarifleri hazırlamak artık daha pratik. Pure Cream ve Pure Black olmak üzere iki renk alternatifi olan Umilk, fincan boyutunu akılda tutan sezgisel arayüzü sayesinde her seferinde fincan boyutunu seçme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

· Nespresso UMilk KDV dahil, 575 TL

BARİSTA RUHLULARA NESPRESSO MAESTRIA

Nespresso'nun kahve uzmanlarının kullandıkları ekipmanları evlere taşıdığı Maestria serisinin ileri teknolojisi ile sevdiklerinizin içinde yatan barista ruhunu ortaya çıkarabilirsiniz. Profesyonel kahve makinesi görünümlü Maestria, pratik kullanımıyla süt tariflerini gerçek bir uzman tarzında hazırlayabilme olanağı sunuyor. Retro tasarım çizgilerine sahip Maestria serisi, Rosso, Cream veya Titanium renk alternatifleri ile şık ve modern mekanlara profesyonel bir dokunuş getirerek uyum sağlıyor.

Nespresso Maestria KDV dahil, 1.265 TL

GERÇEK GURMELERE NESPRESSO LATTISSIMA +

Nespresso'nun keyifli sütlü tarif keyfi yaşatan Lattissima+ kahve makinesi, yüksek kalitede süt köpüğü ve 'Tek Tuş' sistemi ile ön plana çıkıyor. Tercih edilen cappuccino, latte gibi tüm espresso bazlı kahve tarifleri 'Tek Tuş' özelliği ile Lattissima+'ta hızlı ve kolay hazırlanabiliyor. Hareketli su ve süt haznelerinin yanı sıra istenilen fincan ve bardak boyutuna göre ayarlanabiliryor. Lattissima+ beyaz, gümüş rengi, kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile işlevselliğin yanında şıklık da sunuyor.
· Nespresso Latissima+ KDV dahil, 1.045 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nespresso'dan Yeni Yıl Hediyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement