Birleşik Arap Emirlikleri'ne "Hırsız" Yanıtı! O Sokağın Adı Artık Fahreddin Paşa - Son Dakika
Güncel

Birleşik Arap Emirlikleri'ne "Hırsız" Yanıtı! O Sokağın Adı Artık Fahreddin Paşa

Ankara'daki Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliği önündeki sokağın ismi Fahreddin Paşa Sokağı olarak değiştirildi. Hatırlanacağı gibi BAE Dışişleri Bakanı Fahrettin Paşa'ya "Hırsız" demişti.

09.01.2018 10:26  Güncelleme: 12:49

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Büyükelçiliği önündeki sokağın ismi büyükşehir belediye meclis kararıyla "Fahreddin Paşa Sokağı" olarak değiştirildi.

KÜSTAH SÖZLERE EN GÜZEL CEVAP

BAE Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah Bin Zayed'in, sosyal medyadan Medine Müdafaası kahramanı olarak bilinen Osmanlı Paşası Fahreddin Türkan'a hakaret içeren sözler paylaşmasının ardından ilk somut adımı atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, BAE Büyükelçiliği önündeki sokağın isminin "Fahreddin Paşa Sokağı" olarak değiştirdi.

RESMİ YAZIŞMALARINDA GEÇECEK

Düzenlenen meclis toplantısında alınan kararla da BAE'nin Ankara Büyükelçiliğinin bulunduğu 613'üncü sokağın ismin "Fahreddin Paşa Sokağı" olarak değiştirilirken aynı sokağın girişindeki 609'uncu caddenin isminin de "Medine Müdafii Caddesi" olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Böylelikle Büyükelçilik artık yazışmalarda "Medine Müdafii Caddesi Fahreddin Paşa Sokağı" adresini kullanacak.

Birleşik Arap Emirlikleri\'ne "Hırsız" Yanıtı! O Sokağın Adı Artık Fahreddin Paşa
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Hırsız' Yanıtı! O Sokağın Adı Artık Fahreddin Paşa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement