Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehdit etti - Son Dakika
3. Sayfa

Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehdit etti

Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehdit etti Elazığ'da park halindeki otomobili çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilirken hırsızlar, o anları çeken gazetecileri tehdit ederek, "30 dakika sonra buradan çıkacağım...

24.05.2022 13:31  Güncelleme: 14:15

Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehdit etti

ELAZIĞ - Elazığ'da park halindeki otomobili çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edilirken hırsızlar, o anları çeken gazetecileri tehdit ederek, "30 dakika sonra buradan çıkacağım hepinizle görüşeceğim" dedi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Oto Hırsızlık Büro ekipleri şehir merkezinde park halindeki bir otomobilin çalındığı ihbarını aldı. Kısa sürede olay yerine giderek çalışma başlattı. Çalınan otomobil, şüpheliler M.S.B. ve A.B. ile onlara yardım eden Y.D. yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan şüpheliler, bugün adliyeye sevk edilirken hırsızlar, o anları çeken gazetecileri tehdit ederek, "Ben buradan 30 dakika sonra çıkacağım hepinizle görüşeceğim" diyerek küfürler savurdu.

Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehdit etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Otomobil çalan hırsızlar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehdit etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement