Polis, Zanlıya 123 Beyaz Minibüsü Araştırıp Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Polis, Zanlıya 123 Beyaz Minibüsü Araştırıp Ulaştı

Gaziantep'te polis, camii imamı 48 yaşındaki Mehmet Yılmaz'a çarparak ölümüne neden olan ve olaydan sonra kaçan kimliği belirsiz beyaz minibüsün sürücüsüne 123 beyaz minibüsü araştırarak ulaştı.

11.01.2012 19:37

Gaziantep'te polis, camii imamı 48 yaşındaki Mehmet Yılmaz'a çarparak ölümüne neden olan ve olaydan sonra kaçan kimliği belirsiz beyaz minibüsün sürücüsüne 123 beyaz minibüsü araştırarak ulaştı. Zanlı çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza, 25 Aralık Mahallesi Tüfekçi Yusuf Bulvarı'nda 5 Kasım 2011'de meydana gelmişti. Kimliği belirsiz bir kişinin kullandığı beyaz minibüs, evinden çıkıp, imam olarak görev yaptığı Emine Humanızlı Camiisi'ne giden Mehmet Yılmaz'a çarparak ölümüne neden olmuştu. Plakası alınamayan ve olaydan sonra kaçan minibüsün bulunması için Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı 25 Aralık Polis Merkezi bünyesinde 5 kişilik ekip oluşturuldu. Ekiplerin çalışması sonucu kazanın meydana geldiği yerde, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre son rakamları alınamayan beyaz minibüsün imam Yılmaz'a çarptığı bilgisine ulaşıldı. Ayrıca bölgedeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Plakası ve rengi uyan minibüs sürücüleri polis merkezine çağrılarak tek tek ifadesi alındı. Polis, 123 minibüs şoföründen çelişkili ifadeler veren 65'inci sıradaki minibüs sürücüsü Mustafa Orhan Tintin, üzerinde yoğunlaştı. Suçunu itiraf eden zanlının, "Ehliyetsiz olduğum için korkup kaçtım. Kazadan sonra minibüsün önündeki darbeyi de Küsget Sanayi Sitesi'nde tamir ettirdim" dediği öğrenildi. Mustafa Orhan Tintin, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Zanlıya 123 Beyaz Minibüsü Araştırıp Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement