Radara İki Hoca Daha Girdi! - Son Dakika
Spor

Radara İki Hoca Daha Girdi!

Radara İki Hoca Daha Girdi!

Trabzonspor'da "50. yılda şampiyonluk" parolasıyla yola çıkan yeni başkan Muharrem Usta ve ekibinin ilk gündemi takımın hocasının kim olacağı. Bordo mavililerin yeni başkanı Muharrem Usta, seçimi öncesinde duyurduğu Mircea Lucescu için girişimlerine devam etse de ekip olarak alternatif isimlerin üzerinde de çalışıyorlar.

20.03.2016 18:01

Trabzonspor'da "50. yılda şampiyonluk" parolasıyla yola çıkan yeni başkan Muharrem Usta ve ekibinin ilk gündemi takımın hocasının kim olacağı.

Bordo mavililerin yeni başkanı Muharrem Usta, seçimi öncesinde duyurduğu Mircea Lucescu için girişimlerine devam etse de ekip olarak alternatif isimlerin üzerinde de çalışıyorlar.

Muharrem Usta, Ersun Yanal ile de görüştüğü açıklamasının ardından gündem bir kez daha hoca transferine döndü. Yanal ile anlaşamadıklarını açıklayan Başkan Usta'nın aklındaki iki hoca adayı basına sızdı.

Juande Ramos ve Marcelo Bielsa gündemde

Teknik Direktör arayışı ile yakından ilgilenen Usta ve yönetici Tuncay Bekiroğlu, Juande Ramos için girişimlere başladı.

61 yaşındaki deneyimli İspanyol çalıştırıcı Ramos, Sevilla ile 2006 ve 2007 yıllarında UEFA Avrupa Kupası'nı kazandı.

Usta ve Bekiroğlu'nun Juande Ramos ile anlaşamaması halinde ikinci isim de hazır, Marcelo Bielsa.

Deneyimli Fransız teknik adam Bielsa, Fransa Lig 1'in ilk haftasından Caen'e mağlup oldu ve istifa etti. Sezon başından itibaren başka bir takım ile çalışmayan Bielsa, Trabzonspor'un radarına girdi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Radara İki Hoca Daha Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement