Sağlık İstasyonunda Yangın - Son Dakika
Güncel

Sağlık İstasyonunda Yangın

Siirt İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Baş Hekimliğine bağlı Aile Sağlık Hizmetlerine Bağlı bir sağlık istasyonunda çıkan yangın Siirt belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucunda büyümeden önlendi.

27.02.2014 14:06

Siirt te bu gün sabah saatlerinde Conkbayır Mahallesinde bulunan, İl Sağlık Müdürlüğü Ambulans Baş Hekimliğine bağlı Siirt Merkez 4 nolu Aile Sağlık Hizmetleri (ASH) istasyonun ikinci katında henüz nedeni bilinmeyen bir sebep yüzünden yangın çıktı. Yangının çıkması ardından Siirt belediyesi İtfaiye ekiplerinin kısa bir sürede olay yerine gelmesi ve yangını zamanında müdahale etmesi sonucunda yangın büyümeden söndürülürken, yangında sebebi ve yaşanan mal kaybı ile ilgili inceleme başlatıldı.

Sağlık İl Müdürü Dr. Serkan Aslan yangının söndürülmesi ardından yaptığı açıklamada, il Ambulans baş hekimliğine bağlı Aile sağlık hizmetleri istasyonumuzda sebebi bilinmeyen bir yangın çıkmıştı. Siirt Belediyemize Bağlı İtfaiye ekiplerinin çok kısa sürede olay yerine gelmesi ve ekiplerin gayretli çalışmaları sonucunda her hangi bir can kaybı ve yaralanmama yaşanmayarak yangın söndürülmüştür. Mal kaybına ve olayın sebebine yönelik teknik incelmeleri başlattık ve devam etmektedir. İncelmeler ardından gerekli açıklamalar yapılacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlık İstasyonunda Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement