Şahinbey Belediyesi, Boyama Seti Dağıtımını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi, Boyama Seti Dağıtımını Sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi, boyama seti dağıtımını sürdürüyorGAZİANTEP - Şahinbey Belediyemiz, minik öğrencilerin hayallerini renklendiren boyama seti dağıtımına devam ediyor.

06.12.2017 17:56

Şahinbey Belediyesi, boyama seti dağıtımını sürdürüyor

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyemiz, minik öğrencilerin hayallerini renklendiren boyama seti dağıtımına devam ediyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Ömer Kılıçoğlu İlkokulu, öğrencilerine boyama seti dağıttım törenine katıldı. Şahinbey ilçesi genelindeki 100 bin anaokulu ve ilkokulu öğrencisine dağıtılan boyama setleri minik öğrencilerin dünyasına renk katıyor.

Eğitime önem veriyoruz"

"Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent 4. Etap'a yeni okullar yapılacağı müjdesini vererek, "Eğitime vermiş olduğumuz destek çerçevesinde her okulumuza birer kütüphane kuracağız. Bu yıl ayrıca ana sınıfı ve ilkokula giden 100 bin öğrencimize boyama seti hediye ediyoruz. Öğrencilerimize vermiş olduğumuz bu hediyeler karşılığında onlardan sadece derslerine çok çalışıp başarılı olmasını istiyoruz. Ayrıca Şahinbey Belediyesi olarak yeni kurduğumuz mahallelerden olan Mavikent Mahallesi 4. Etap'ın parkını yaparak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Bunun yanı sıra 1-2-3. Etap arasında kalan yere çok büyük bir park daha yapacağız. Yine aynı bölgede sosyal tesisi inşaatımız devam ediyor. Aynı zamanda Mavikent Mahallemize bir gençlik merkezi yapacağız. Şehit yakınları ve gaziler için yaptırdığımız konutların yanına da bir de pazar yeri yapacağız. Sizlerin hayatını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için yeni alanlar inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Şahinbey Belediyesi, Boyama Seti Dağıtımını Sürdürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi, Boyama Seti Dağıtımını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement