Sakarya - Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım Gözyaşl - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım Gözyaşl

Sakarya - Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım Gözyaşl

Adapazarı?nda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 95. Yıldönümünde Düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Töreni'nde Sakarya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım Gazi Uzman Çavuş Süleyman Keleş'in Devlet Ödünç Madalyası'nı Takarken Gözyaşlarını Tutamadı. Yıldırım; "ben de Çok Şehit Olmayı İstedim Ama Allah Bizlere Nasip Etmedi" Dedi.

19.03.2010 01:07

Adapazarı?nda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 95. yıldönümünde düzenlenen Devlet Övünç Madalyası Töreni'nde Sakarya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım Gazi Uzman Çavuş Süleyman Keleş'in Devlet Ödünç Madalyası'nı takarken gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım; "Ben de çok şehit olmayı istedim ama Allah bizlere nasip etmedi" dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde yapılan Devlet Övünç Madalyası töreni Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Şırnak'ta arazi taraması sırasında patlayan mayın nedeniyle 2 gözünü kaybeden 27 yaşındaki Gazi Uzman Çavuş Süleyman Keleş'in madalyasını Sakarya Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım taktı. Madalya töreni sırasında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım, "Her asker birinci derecede şehit, ikinci derecede gazi olmak ister. Ben de çok istedim ama Allah bana nasip etmedi" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Tuğgeneral Yıldırım, Gazi Keleş'e ödülünü taktıktan sonra oturduğu koltuğa kadar eşlik etti. Madalyasını almaya gelen gaziler salondakiler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Şehit polis memuru Ahmet Condur'un madalyasını da Sakarya Valisi Hüseyin Atak, oğlu Tunahan Condur'a verdi.

zt(mb)18.03.2010

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım Gözyaşl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement