Salih Uçan Sakatlandı! - Son Dakika
Spor

Salih Uçan Sakatlandı!

Salih Uçan Sakatlandı!

Fenerbahçe'den Roma'ya 2 yıllığına kiralanan ve yeni takımında bir türlü forma giyme şansı bulamayan Salih Uçan'ın, Napoli genç takımıyla oynanan maçta sol arka adalesinden sakatlandığı öğrenildi.

02.12.2014 15:56

Fenerbahçe'den Roma'ya kiralanan Salih Uçan, Napoli genç takımıyla oynanan maçta sol arka adalesinden sakatlandı. Genç futbolcunun sakatlığı ile ilgili bilgi verilmezken Salih'in durumunun son kontrollerin ardından belli olacağı ifade edildi.

PAF takımda oynaması yankı bulmuştu

Salih Uçan'ı, hafta sonu oynanan Inter maçının kadrosuna almayan Garcia'nın, maç tecrübesi kazanmasını istediği milli futbolcuyu, kulüp tesislerinde PAF takımları arasında yapılan Napoli maçında sahaya sürdüğü belirtilmişti.

İtalyan medyası Salih Uçan'ın diğer oyunculardan 2-3 yaş büyük olduğu, PAF takımı oyuncularının A takımdan bir oyuncu geldiğinde genellikle endişe duydukları ifade edilirken, Uçan'ın performansının bu endişeyi yaratacak güçte olmadığı ve takıma yardımcı olamadığı yazıldı.

Ayrıca Salih Uçan'ın tecrübe kazanması için Cagliari, Atalanta, Parma gibi takımlara kiralanabileceğine dair haberler yer alırken Uçan gibi az forma şansı bulan Arjantinli genç oyuncu Leandro Paredes'in de başka takıma gönderilebileceği ifade ediliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Salih Uçan Sakatlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement