Salt Beyoğlu'nda Gösterim Programı State-Theatre - Son Dakika
Güncel

Salt Beyoğlu'nda Gösterim Programı State-Theatre

Lagos, Tahran, Berlin, Detroit, Beyrut ve Mönchengladbach'taki terk edilmiş devlet tiyatroları üzerine altı deneysel belgesel film, 31 Mayıs-6 Haziran tarihlerinde SALT Beyoğlu'nda.

22.05.2014 16:40

SALT'ta Gösterim Programı: state-theatre 31 Mayıs-6 Haziran SALT Beyoğlu, Açık Sinema

Sanatçılar Daniel Kötter ve Constanze Fischbeck'in state-theatre [devlet tiyatrosu] projesi, farklı dünya kentlerindeki terk edilmiş devlet tiyatrolarına dair altı deneysel belgeselden oluşuyor.

state-theatre, toplumsal işlevlerini yitirmiş olan mekânlardan; terk edilmiş alanlar, inşaat sahaları, kullanılmayan veya yeniden tanımlanmış binalara dönüşmüş, zamanının alegorik toplaşma yerleri olan tiyatrolardan yola çıkıyor. Lagos, Tahran, Berlin, Detroit, Beyrut ve Mönchengladbach'taki vakalar üzerinden mevcut kentsel koşulları performans sanatları açısından örnekliyor.

Program kapsamında Kötter ve Fischbeck, 4 Haziran'daki gösterimi takiben saat 19.00'da SALT Beyoğlu'nda bir konuşma yapacaklar.

Filmler, 12.00 ve 16.00'da başlamak üzere (Pazartesi hariç) günde iki kez gösterilecektir. 1 Haziran Pazar günü 14.00 ile 4 Haziran Çarşamba 15.00'te başlayan gösterimler ise tek seri olarak gerçekleştirilecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salt Beyoğlu'nda Gösterim Programı State-Theatre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement