Ümraniye'de Vatandaşların ve Arabaların Üzerine Taş Parçası Düştü, Vatandaşlar Ölümden Kıl Payı Kurtuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Ümraniye'de Vatandaşların ve Arabaların Üzerine Taş Parçası Düştü, Vatandaşlar Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

İstanbul Ümraniye'de caddedeki vatandaşların ve park halindeki arabaların üzerine bir apartmandan taş parçaları düştü. Talihsiz vatandaşların ölümden kıl payı kurtulduğu anlar kameralara yansıdı.

19.09.2018 09:41  Güncelleme: 10:09

İstanbul Ümraniye'de caddedeki vatandaşların ve park halindeki arabaların üzerine bir apartmandan taş parçaları düştü. Vatandaşların ölümden kıl payı kurtulduğu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

ÜZERLERİNE TAŞLAR BÖYLE YAĞDI

Ümraniye'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda bir apartmandan caddeye taş parçaları düştü. Taş parçaları düştüğü anda caddede olan vatandaşlar son anda kaçarak kurtuldu. Caddede park halinde olan araçlar ise zarar gördü. Taş parçalarının düştüğü anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, üzerilerine taş parçası yağan vatandaşların korkuyla kaçtığı anlar yer alıyor.

Ümraniye'de Vatandaşların ve Arabaların Üzerine Taş Parçası Düştü, Vatandaşlar Ölümden Kıl Payı Kurtuldu
Ümraniye\'de Vatandaşların ve Arabaların Üzerine Taş Parçası Düştü, Vatandaşlar Ölümden Kıl Payı Kurtuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ümraniye'de Vatandaşların ve Arabaların Üzerine Taş Parçası Düştü, Vatandaşlar Ölümden Kıl Payı Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HALKIN SESİ: HABERİN BAŞLIGINA BAKIN. HEP ALGI HEP ALGI. NE OLMUŞ AĞT DAN TAŞ DÜŞMÜŞ. FAKAT OLURMU İSTİSMAR LI KONUŞACAKSIN Kİ MİLLET BAŞKA ŞEYLERE YÖNELSİN. TEK KELİMELİK SÖZ ADİSİNİZ 5 1 Yanıtla

Advertisement