Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Aksaray Valisi Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

13.09.2013 14:51

Aksaray Valisi Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

Altınok ile beraberindekiler, Aksaraylı şehitlerden Hüsnü Yaldır ve Zekeriya Şahin'in ailesi ile malul gazilerden Emin Başaran, Ali Göktaş ve Ali Özkan'ı evlerinde ziyaret etti

Altınok, ziyarette yaptığı konuşmada, Devlet ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi.

Şehit aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu dile getiren Altınok, şunları kaydetti:

"Bizler vatan uğruna ne yaparsak, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ve göstereceğiz. Devletimizin imkanları kendilerinin hizmetindedir."

Altnok, Aksaray Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğünce şehit ve gazi yakınlarına gerekli yardım çalışmalarını yaptıklarını belirterek, "Aksaray'daki şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek, görüşüyoruz. Bazı şehit ailelerimizin sıkıntıları olduğunu görüyoruz, hem bu sorunların çözümü hem de onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyaretlerimizi yapıyoruz" dedi.

Ziyarete, Gülhan Altınok beraberinde Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın eşi Asuman Polat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Ahmet Özdemir ve eşi Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak'ın eşi Meryem Koçak katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika


Advertisement