Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi - Son Dakika
Magazin

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile Swissôtel The Bosphorus'da dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahidi ise ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu.

28.10.2019 21:45  Güncelleme: 22:04

Uzun zamandır futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, bu akşam nikah masasına oturdu.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi

Dünyaevine giren çifti dostları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahidi ise ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi

BABASI KIRMIZI KUŞAK YERİNE ALTIN KEMER TAKTI

Öte yandan, düğün öncesi baba evinden davul ve zurna ile ayrılan Selin Ciğerci'ye babası, gelenek olan kırmızı kuşak yerine, göz kamaştıran altın kemer taktı.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi

Günler öncesinden hazırlıklara başlayan ünlü fenomen, düğüne ait her detayı takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Nişanlısı Gökhan Çıra ile evden çıkan Ciğerci bahçede davul zurna eşliğinde oynayarak çıktı.

DEMET AKALIN ARKADAŞINI MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Selin Ciğerci'nin kına gecesine katılan Demet Akalın, geceden eğlenceli kareleri önce sosyal medya hesabından paylaşmış, daha sonra ise tüm paylaşımları silmişti. İddiaya göre Demet Akalın, Selin Ciğerci'nin organizasyon şirketiyle 250 bin TL'lik anlaşma yaptığını öğrenince paylaşımları sildi.

Bu iddianın ardından Demet Akalın'ın Selin Ciğerci'yi mutlu gününde yalnız bırakması bekleniyordu. Ancak ünlü şarkıcı, arkadaşını mutlu gününde yalnız bırakmadı ve nikah şahidi oldu.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi
Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi

Son Dakika Magazin Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra dünyaevine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • deniz: öldüğün de cenazen de merhum erkek kişi denecek sen bir erkeksin. çocuk doğuramayacaksın. muayyen günlerin olmayacak. üstelik gökhan 23 sen 35 yaşındasın. ismin bile sahte selin değil okan. ve Allahın lanetlediği bir durumu kayıt altına alıp gençleri erkek erkekeğe özendirdiğin için Allahın laneti üzerine olsun 65 6 Yanıtla
    Huma kuşu : Ismi hasan değil.. abdulcabbar 2 3 Sibel: Adi okan değil "Hasan".... bilginize 3 1
  • Cavidan: Allahım sen bu azgınlıga musade eden yasaları çıkaranları.., çanak tutan insanları..,millete yayanları kah rı perişan eyle...! Ejdadımızın tertemiz bıraktığı toprakları kirlettik şehidlerimize ne hesap vericez.. 52 6 Yanıtla
  • Hamza: Bu topraklarda yaşayan çoğunluk bu azgınlıga razı değil Allahım sen razı olanları helak edersin İnşaallah.. 42 8 Yanıtla
  • Aşkisar : Cehennemin dibine girin 24 6 Yanıtla
  • Esma: Hesap gününde.., şahidliginin mükafatının çok haşmetli olacağından hiç zerre kadar şüphem yok ahlak yoksunu şaşırmış demet akalın 23 3 Yanıtla
  • İshan İnan : Türkiye'de eşcinsel evlilik yasallastida benim haberimmmi yok bu sapkinligin cezası yokmu 20 3 Yanıtla
  • hakan: mutluluklar . 3 20 Yanıtla
  • Seyidoğlu: Lut kavmi 16 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement