Senatör Graham: Trump yenilgiyi kabul ederse bir daha Cumhuriyetçi bir başkan seçilemez - Son Dakika
Güncel

Senatör Graham: Trump yenilgiyi kabul ederse bir daha Cumhuriyetçi bir başkan seçilemez

ABD'nin Güney Carolina eyaleti senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, Donald Trump ve Cumhuriyetçilerin seçim sonuçlarına itiraz edip seçim sistemini değiştirmediği takdirde ABD'de bir daha Cumhuriyetçi birinin başkanlığa gelemeyeceğini söyledi.

09.11.2020 06:11  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Güney Carolina eyaleti senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Donald Trump ve Cumhuriyetçilerin yapması gerekeni aktardı. Amerikan Fox News televizyonuna konuşan Graham meydan okunmasının gerektiğini vurguladı ve "Şayet cumhuriyetçiler meydan okumaz ve ABD seçim sistemini değiştirmezse bir daha seçilecek bir Cumhuriyetçi başkan olmaz." dedi.

"TRUMP YENİLGİYİ KABUL ETMEMELİ"

Senatör Graham, "Başkan Trump yenilgiyi kabul etmemeli. Georgia'da 10 binden az oy farkı var. Kuzey Carolina'yı kazanacak. Arizona'da 93 bin oy farkından 20 bin oya kadar düştü ki daha da sayılacak çok oy var." değerlendirmesinde bulundu.

Senatör Graham: Trump yenilgiyi kabul ederse bir daha Cumhuriyetçi bir başkan seçilemez
Lindsey Graham

MİCHİGAN'DA BİLGİSAYARLAR ŞÜPHELİ ŞEKİLDE BOZULDU

Cumhuriyetçilere seçime itiraz etmeleri çağrısında bulunan Graham, Michigan'daki seçim bilgisayarlarının şüpheli bir şekilde bozuk olduğuna da dikkat çekti.

ÖLÜ İNSANLARIN OY KULLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Pensilvanya'daki ölü insanlar adına oy kullanıldığı iddialarının bazılarının doğruluğuna da işaret eden Graham, FBI, Senato İstihbarat Komitesi ve Posta Hizmeti Müfettişliğinin Pensilvanya'nın Erie kentinde bir posta memurunun geç gelen oyları geri tarihli olarak mühürlediği iddialarını soruşturacağını da ifade etti. Trump kampanyası seçim sonuçlarını mahkemeye vereceğini açıklamıştı.

Senatör Graham: Trump yenilgiyi kabul ederse bir daha Cumhuriyetçi bir başkan seçilemez
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Senatör Graham: Trump yenilgiyi kabul ederse bir daha Cumhuriyetçi bir başkan seçilemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vatandaş: Sayın amerika sizin demokrasi adalet ve özgürlük anlayışınız bu seçimde tüm dünyada çok iyi görülüp algılandığı gibi siz sadece başka devletlere demokrasiye sahip çıkma kousunda akıl verip kendiniz akıl durgunluğu yaşamaktasınız Pes doğrusu. Niye sonuçlara saygı göstermiyorsunuz .Ne biçim bir seçim sisteminiz ve demokrasi anlayışınız var. 1 3 Yanıtla Kelam: Sen emekli ve boş bir adamsın dikkat ediyorum boş konuşuyorsun ve boşsunnnn 0 0
  • hakan: bu oy hırsızlığı iddiası bana dejavu yaşattı... 0 0 Yanıtla
  • Angaralı06: Tüm dünyada seçim sistemi değişmeli. Zengin insanların siyaset bağlantıları koparılmalı. Olmaz ise seçime gerek yok demokrasi yerine patronlar birliği toplansın başkan seçsinler. Halk ne ki. Onlar oynasın biz seyredelim. Kim zengin ise devletin de yönetiminde sahibi olsun. Demokrasi buysa halka ne gerek var. Dünya ya demokrasi dağıttığını iddia eden harami ülke buysa. Nerde para altın petrol üstüne çöküyor. Gittiği her yer çocuk kanıyla sulanıyor! 0 0 Yanıtla
  • Ali: Bu konuşmalar istanbul seçimini akla getirmedimi 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement