Seninle Başım Dertte Filmi - Son Dakika
Sinema

Seninle Başım Dertte Filmi

Seninle Başım Dertte Filmi

Seninle Başım Dertte filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Seninle Başım Dertte filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.02.2019 09:54

Bir kahraman olan polis şefi Santi’nin eşi Yvonne, oğlu ile birlikte Fransa’nın güneyinde bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Genç kadının oğlu, ölen babasını kendisine idol olarak belirler. Fakat Yvonne, herkesin gözünde kahraman olan kocasının ölümünün ardından onun aslında yoz bir polis olduğunu öğrenir. Üstelik kocası, Antoine adındaki masum birinin 8 yıl hapis cezası almasına da neden olmuştur. Yvonne, öğrendikleri karşından karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Kocasının yaptıklarını telafi etmek isteyen Yvonne, Antoine’a yardım etmeye karar verir. Hapisten salıverilen Antoine’ı arayan genç kadın sonunda onu bulduğunda kendisini bir eskort olarak tanıtır. Yvonne, hapisten çıktıktan sonra yeni hayatına alışmakta zorlanan, ruhsal dengesini kaybeden Antoine’ı hayata döndürmek için elinden geleni yapar.

Yönetmen koltuğunda Pierre Salvadori’nin oturduğu in başrollerini Adèle Haenel ve Pio Marmaï üstleniyor. Senaryosunu yönetmen Salvador, Benjamin Charbit ve Benoît Graffin’in birlikte kaleme aldığı in kadrosunda Audrey Tautou, Vincent Elbaz, Damien Bonnard, Hocine Choutri, Octave Bossuet, Norbert Ferrer gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Pierre Salvadori

Senaryo: Pierre Salvadori, Benoît Graffin, Benjamin Charbit

Oyuncular: Adèle Haenel, Pio Marmaï, Audrey Tautou, Damien Bonnard, Vincent Elbaz, Hocine Choutri, Octave Bossuet, Jean-Louis Barcelona, Alexandre Marouani, Olivier Charasson , Bruno Gerbi-Doublier, Bruno Chapelle, Sylvain Fraselle, Françoise Loreau, Sylvain Katan , Adeline Zarudiansky, Valentine Carette, Antoine Piquet, Ian Fenelon, Christophe Tek , Sébastien Knafo, Norbert Ferrer , Cyrille Hertel, Harold Bultez, Antonia Buresi, Mayel Elhajaoui, Jean-Jacques Le Vessier, Thomas Arnaud, Anne Steffens, Steve Tran, Heza Botto, Martin Pautard, Ichem Saïbi

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: En liberté!/ The Trouble With You

Yapımcı Firma: Les Films Pelléas

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 108 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 05.04.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Seninle Başım Dertte Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement