Sıkıysa Yakala Filmi - Son Dakika
Güncel

Sıkıysa Yakala Filmi

Sıkıysa Yakala Filmi

Sıkıysa Yakala filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sıkıysa Yakala filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 19:09

Frank W. Abagnale Jr (Leonardo DiCaprio) henüz 21 yaşında bile değilken doktorluk, avukatlık, hatta pilotluk bile yaptı. Kılık değiştirme ustası olan Abagnale, aynı zamanda son derece zeki bir dolandırıcıydı. 16 yaşındayken başladığı çek sahtekarlığını 26 ülkede sürdürerek 2,5 milyon dolar çapında dolandırıcılık yaptı. ABD tarihinin en başarılı banka soygununu gerçekleştirdi.

FBI ajanları “bu genç dolandırıcıyı yakalamak için dünya çapında seferber oldular. Tecrübeli FBI ajanı Carl Hanratty (Tom Hanks) onu yakalayıp adaletin önüne çıkarma görevini üzerine aldı. Abagnale’i yakalamayı onur meselesi yaptı. Ancak sürekli kılık değiştiren Frank daima bir adım öndeydi ve peşine takılan FBI ajanlarını zorlayarak takibi sürdürmeleri için adeta düelloya davet ediyordu.

“Catch Me If You Can – Sıkıysa Yakala”da, FBI’ın “En Çok Arananlar” listesindeki en genç dolandırıcı ünvanını elinde tutan Frank W. Abagnale’in gerçek öyküsü anlatılıyor.

Universal Pictures’ın sunduğu filmin yönetmenliğini Steven Spielberg üstlendi. Frank W. Abagnale’in Stan Redding ile birlikte yazdığı aynı adlı otobiyografik kitaptan uyarlanan filmin senaryosunu Jeff Nathanson hazırladı. Yapımcılığını Steven Spielberg ile Walter F. Parkes gerçekleştirdi. Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Martin Sheen, Nathalie Baye, Amy Adams, James Brolin ve Jennifer Garnes oynadı.

Yönetmen: Steven Spielberg

Senaryo: Jeff Nathanson, Stan Redding, Frank Abagnale Jr.

Oyuncular: Amy Adams, Christopher Walken, Jennifer Garner, Tom Hanks, Leonardo DiCaprio

Filmin Türü: Aksiyon, Suç,

Orijinal Adı: Catch Me If You Can

Yapımcı Firma: Amblin Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 140 dk.

Resmi Sitesi: http://www.dreamworks.com/catchthem/

Dağıtıcı Firma: UIP Filmcilik

Vizyon Tarihi: 31.01.2003

Son Dakika Güncel Sıkıysa Yakala Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement