Silifke'de Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Silifke'de Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

Silifke\'de Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

Mersin'in Silifke ilçesinde aralık ayının sonuna gelinmesine karşın beklenen yağmurların yağmaması üzerine, çiftçiler yağmur duasına çıktı.

26.12.2013 13:53  Güncelleme: 14:02

Mersin'in Silifke İlçesi'nde Aralık ayının sonuna gelinmesine karşın beklenen yağmurların yağmaması üzerine, çiftçiler yağmur duasına çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Kurtuluş Köyü'nde ilk yağmur duasına çıkan çiftçiler, bu kez ilçeye bağlı Kabasakallı Mahallesi'nde bir araya geldi. Aralık ayı sonuna gelinmesine karşın ilçeye yağış düşmemesi nedeniyle köylüler İlçe Müftüsü Bekir Kaplan ile birlikte yağmur duasına çıktı.

Yağmur duasına katılan Silifke Belediye Başkanı MHP'li Bayram Ali Öngel, Silifke'de halkın büyük bir bölümünün geçimini çiftçilikle sağladığını, yağmur yağmaması nedeniyle endişeli olduklarını söyledi. Öngel, suyun gerek tarımcılık gerek hayvancılık anlamında vatandaşlar için hayati önem taşıdığını belirtti. Bu yıl yağmur yağmaması nedeniyle kurak bir mevsim yaşandığını vurgulayan Öngel, yapılan duaların kabul olup kısa zamanda yağmur yağması temennisinde bulundu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silifke'de Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement