Sirkin Perisi Taylor - Son Dakika
Magazin

Sirkin Perisi Taylor

Sirkin Perisi Taylor

Almanya-Frankfurt'ta gerçekleşen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni'ne sirk teması ve üç ödül alan Taylor Swift damga vurdu.

13.11.2012 06:03

Almanya'nın Frankfurt şehrinde pazar gecesi düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesine, törenden üç ödülle ayrılan genç şarkıcı Taylor Swift damgasını vurdu.

HOUSTON UNUTULMADI

Sunuculuğunu Heidi Klum'un üstlendiği gecede sirk teması işlendi. 'En İyi Kadın Şarkıcı', 'En İyi Canlı Performans' ve 'En İyi Stil' dallarında ödül alan Swift, törende sahneye çıkarak sevenlerinin de bir kez daha kalbini kazandı. Geceye, üç ödül alan Justin Bieber'ın katılmaması hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. 'En İyi Erkek Şarkıcı', 'En İyi Pop Şarkıcısı' ve 'En İyi Sahne Performansı' dallarında ödül alan Bieber, geceye video konferans yöntemiyle katılarak kendisine oy veren hayranlarına teşekkür etti. Gecenin bir başka başarılı ismi de son dönemde gençlerin kalplerini çalan 'One Direction' grubu oldu. Grup törenden 'En İyi Yeni Sanatçı' ve 'En Çok Hayran Sahibi Sanatçı' dallarında ödül aldı. Ödül töreninde Şubat'ta hayata gözlerini yuman Whitney Houston da unutulmadı. Houston'a 'Küresel İkon' ödülü verildi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sirkin Perisi Taylor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement