Sofuoğlu, 3. Şampiyonluğunu Yaşamak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Sofuoğlu, 3. Şampiyonluğunu Yaşamak İstiyor

Sofuoğlu, 3. Şampiyonluğunu Yaşamak İstiyor

Çine Madranspor'un tecrübeli stoperi Hakan Sofuoğlu, Çine Madranspor formasıyla da şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

26.04.2014 17:24  Güncelleme: 17:49

Aydınspor 1923 ile Bölgesel Amatör Lig'de, Balıkesirspor ile ise 3.Lig'de şampiyonluk yaşayan Çine Madranspor'un tecrübeli stoperi Hakan Sofuoğlu, Çine Madranspor formasıyla da şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

29 yaşındaki tecrübeli stoper zorlu geçen sezonun ardından önlerinde bir adım kaldığını söyledi. Sıkıntılı günler geçirmelerine rağmen takım olarak kenetlenmeyi başardıklarını belirten Sofuoğlu, "Çok iyi bir arkadaşlığımız ve takımdaşlığımız var. Grup şampiyonluğunu almayı başardık. Artık tek hedefimiz var. Son maçta hangi rakip gelirse gelsin gününde olan kazanacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Aydınspor 1923'te ve Balıkesirspor'da şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Sofuoğlu, "Kariyerimin üçüncü şampiyonluğu Çine'de yaşamak istiyorum. Aydın'a profesyonel liglerde bir takım daha kazandırmak istiyoruz. Umarım başarılı oluruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sofuoğlu, 3. Şampiyonluğunu Yaşamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement