Söke AK Parti'nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Politika

Söke AK Parti'nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

Söke AK Parti\'nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz hafta sonu kongresini gerçekleştiren AK Parti Söke ilçe kongresinde yönetime seçilen İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetimi mazbatalarını aldı.

24.01.2018 17:30

Geçtiğimiz hafta sonu kongresini gerçekleştiren AK Parti Söke ilçe kongresinde yönetime seçilen İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetimi mazbatalarını aldı.

Söke İlçe Seçim Kuruluna giden İlçe Başkanı Fatih Gürer ve ekibi mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladı. Gerçekleştirdikleri ilçe kongresinin hayırlı olmasını dileyen Ak Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer; "Genel merkezimizin ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte alacağımız kararlar doğrultusunda Söke'ye özgü bir çalışma sistemi geliştireceğiz. 2019 yerel seçimlerinde Söke ve Aydın'ı "AK" yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hakkımızda hayırlı olsun, Allah utandırmasın. İnşallah güzel çalışmalara imza atarız" dedi.

Bilindiği gibi Fatih Gürer ilçe Başkanlığına yeniden atanırken; ilçe kongresinde yeni yönetim kurulu belirlenmişti. Söke Ak Parti'nin yönetiminde şu isimler yer alıyor: emal Özbek, Namık Yıldırım, Süleyman Yılmaz, Ufuk Asrav, Süleyman Şam, Arzu Ünal, Esin Özhavutçu, Melek Bilenyıl, Metin Oğuz, Hasan Bayraktar, Ziyaettin Kaya, Ferhat Karagöz, Haydar Polat, Oktay İşbiter, Mehmet Çınar, Baki Bakanoğlu, Mehmet Varol, Muzaffer Şanlı, Ömer Ovaz, Rafet Göbekli, Kağan Durmuş Görecek ve Salih Durmuş. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Söke AK Parti'nin Yeni Yönetimi Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement