Soma Madeninde Hayatını Kaybeden Ergün Akkuş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Soma Madeninde Hayatını Kaybeden Ergün Akkuş Toprağa Verildi

Soma Madeninde Hayatını Kaybeden Ergün Akkuş Toprağa Verildi

Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden maden işçisi Ergün Akkuş (32) Balıkesir'de toprağa verildi.

15.05.2014 15:19

Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden maden işçisi Ergün Akkuş (32) Balıkesir'de toprağa verildi. Merhum Akkuş'un ağabeyi Hüseyin Akkuş, biri 2 diğeri 6 yaşında olan iki yeğenine sahip çıkacağını söyleyerek, "Bundan sonra anası, babası biziz. Rabb'im böyle nasip etti" dedi.

Solugan Cami'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında, Akkuş'un yakınları büyük üzüntü yaşadı. Merhum Akkuş'un eşi Esin, 2 yaşındaki kızı Elif ve 6 yaşındaki oğlu Musacan yaşadıkları üzüntü nedeni ile cami yakınındaki bir araçta bekletilirken, camide taziyeleri merhumun ağabeyi Hüseyin Akkuş kabul etti. Akkuş, "Madende Ergün'ün arkadaşları ile de konuştuk. İş yerinde vardiya zamanında oradaymış. Birisi 6, diğeri 2 yaşında iki çocuğu var. Bize emanet. Bundan sonra anası, babası biziz. Rabb'im öyle nasip etti" dedi.

Cenazeye Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Garnizon ve Okullar Komutanı Fahri Kır, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ile merhumun yakınları katıldı.

Ergün Akkuş'un cenazesi, Çınarlıdere Mezarlığında toprağa verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soma Madeninde Hayatını Kaybeden Ergün Akkuş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement