3 katlı binada korkutan patlama! 1 kişinin yaralandığı olayda facianın eşiğinden dönüldü - Son Dakika
3.Sayfa

3 katlı binada korkutan patlama! 1 kişinin yaralandığı olayda facianın eşiğinden dönüldü

Mardin'de, 3 katlı binanın en üst katında gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Kısa sürede olay yerine gelen, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Çıkan yangında kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralanırken, alevler ekiplerin yoğun çabaları ile söndürüldü. Evde büyük çaplı hasar oluşurken, jandarma patlama ile ilgili inceleme başlattı.

03.01.2022 08:55  Güncelleme: 12:01

Mardin'in, Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde ki 3 katlı binanın en üst katında bulunan mutfakta, dün akşam saatlerinde gaz sıkışması sonucu patlama yaşandı. Yükselen dumanı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Ramazan Arık'a ait olduğu belirlenen eve jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mardin'de gaz sıkışması patlamaya neden oldu, çıkan yangın güçlükle söndürüldü

YANGIN GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

Kısa sürede bölgeye giden 5 itfaiye aracı ve 14 itfaiye eri, güvenlik önlemi alıp, alevlere müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabası ile çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Patlamada ismi öğrenilemeyen bir kişi de yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralı kişiyi Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Evde büyük çaplı hasar oluşurken, jandarma patlama ile ilgili inceleme başlattı.

Mardin'de gaz sıkışması patlamaya neden oldu, çıkan yangın güçlükle söndürüldü
3 katlı binada korkutan patlama! 1 kişinin yaralandığı olayda facianın eşiğinden dönüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 3 katlı binada korkutan patlama! 1 kişinin yaralandığı olayda facianın eşiğinden dönüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement