Şu anda her yer kırmızı! İstanbul'da trafik yüzde 80'e yükseldi - Son Dakika
3.Sayfa

Şu anda her yer kırmızı! İstanbul'da trafik yüzde 80'e yükseldi

İstanbul'da hem pazartesi hem de fırtınanın etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'lere geldi. Trafik haritasının kıpkırmızı olduğu kentte, vatandaşlar evlerine gitmenin yollarını arıyor.

29.11.2021 18:18  Güncelleme: 18:51

İstanbul'da gün içerisinde etkili olan şiddetli lodos ve yağış, megakentin trafiğini de felç etti. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik zaman zaman kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanırken, yoğunluk ise İBB verilerine göre yüzde 81 seviyelerine ulaştı.

TRAFİK FELÇ OLDU

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da sabah saatlerinden bu yana etkisini gösteren şiddetli lodos ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şiddetli lodos ve yağışlı havanın etkili olduğu megakentte, araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar trafiği adeta felç etti.

TEK ŞERİTTEN AKIYOR

İstanbul'un bir çok noktasındaki yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik bazı bölgelerde durma noktasına geldi. İstanbul Boğazındaki lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde ise trafik zaman zaman kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle, bazı raylı sistem seferlerinde ve deniz ulaşımında da aksaklıklar yaşanıyor.

Şu anda her taraf kıpkırmızı! İstanbul'da trafik yüzde 81'e ulaştı
Şu anda her yer kırmızı! İstanbul\'da trafik yüzde 80\'e yükseldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şu anda her yer kırmızı! İstanbul'da trafik yüzde 80'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement