Tarsus'ta Geleceğin Büyüklerinden Duyarlı Davranış - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta Geleceğin Büyüklerinden Duyarlı Davranış

Tarsus Eliyeşil İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencileri, duyarlı bir davranış göstererek, 5 bin adet pet şişe kapağı topladı.

30.12.2011 13:00

Tarsus Eliyeşil İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencileri, duyarlı bir davranış göstererek, 5 bin adet pet şişe kapağı topladı.

Sadık Eliyeşil İlköğretim Okulu Müdürü Osman Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5-A sınıfı öğrencileri Suna Ergezer ile Aleyna Taşkıran'ın, öğretmenleri Meral Erdoğan'ın da desteğiyle söz konusu kampanyayı başlattıklarını ve kampanyaya tüm sınıftaki öğrencilerinde destek verdiklerini ifade etti.

Köseoğlu, "Evsel atıkların ekonomiye kazandırılması ve bir engellimizin ihtiyacının giderilecek olması dolayısıyla bu kampanya çok anlamlı. Bu örnek davranışından dolayı tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bu kampanyanın tüm okullara örnek teşkil etmesini umuyorum. Öğrencilerimiz bu kampanya ile bir engellinin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlayacaklar" dedi.

Toplanan kapakları Tarsus Engelliler Derneği yöneticilerine teslim edecek olan öğrenciler, hem geri dönüşümü olan bir atığı ekonomiye kazandırarak, hem de büyüklere örnek bir davranış sergileyerek engellilere yardımcı olduklarını kaydettiler.

Suna Ergezer ile Aleyna Taşkıran adlı öğrenciler ise engellilere yardımcı olmak için bu işe giriştiklerini belirterek, kendilerine yardımcı olan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta Geleceğin Büyüklerinden Duyarlı Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement