Tavşanlı Linyitspor, Şampiyon Gibi Sevindi - Son Dakika
Spor

Tavşanlı Linyitspor, Şampiyon Gibi Sevindi

Tavşanlı Linyitspor, Şampiyon Gibi Sevindi

PTT 1.Lig'in son haftasında Göztepe'yi 1-0 mağlup eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, ligde kalma mücadelesini başarı ile noktaladı.

13.05.2013 12:39  Güncelleme: 12:41

PTT 1. Lig'in son haftasında İzmir'in köklü takımlarından biri olan Göztepe'yi deplasmanda Agbetu'nun golüyle 1-0 mağlup eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, ligde kalma mücadelesini başarı ile noktaladı.

Maç sonu Tavşanlı caddelerinde ve Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu kutlamalar yapıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlamalar Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen TRT bünyesi ve Tavşanlının yetiştirdiği ses değerlerinden biri olan Türk Halk Müziği Sanatçısı Şara'nın seslendirdiği türkülerle taraftarlar galibiyetin ve ligde kalmanın sevincini doyasıya yaşadılar.

Müsabakayı izlemek için İzmir'de bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "1-0 alınan bu galibiyet inanmışlığın eseridir. Halk olarak biz sonuna kadar takımımıza güvendik ve destek verdik, futbolcularımız da bu güveni boşa çıkarmadılar ve bugün canla başla mücadele ettiler. Kulüp Başkanımızdan itibaren kulübümüzün her kademesinde hizmet eden yöneticilerini ve futbolcularımızı gönülden tebrik ediyor, başarının Tavşanlı adına daha büyük başarılar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tavşanlı Linyitspor, Şampiyon Gibi Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement