Tedaş Van Bölge Müdürü Çaldıran'da - Son Dakika
Yerel

Tedaş Van Bölge Müdürü Çaldıran'da

Tedaş Van Bölge Müdürü Çaldıran\'da

Tedaş Van Bölge Müdürü Zafer Türüt ve beraberindeki görevliler, İlçe Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'ın daveti üzerine Çaldıran'a geldiler.

03.07.2012 17:20

Tedaş Van Bölge Müdürü Zafer Türüt ve beraberindeki görevliler, İlçe Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'ın daveti üzerine Çaldıran'a geldiler.

Belediye Başkanlığı binası önünde Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, Ak Parti Çaldıran İlçe Başkanı Fevzi Akbalık ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Türüt, vatandaşlarla kısa bir sohbetin ardından ilçe merkezinde mahalleleri tek tek gezerek enerji nakil hatlarını inceledi.

Yeni imar düzenlemesi ve mahallelerde yapılan yol genişletme çalışmaları nedeniyle bir çok cadde de elektrik direklerinin yolun ortasında kaldığını bu nedenle Tedaş ile kordinasyon halinde olmaları gerektiğini belirten Başkan Yıldırım, "Çaldıran'da eşi görülmemiş bir hizmet atağı başlattık. İmar düzenlemesi, altyapı ve yol çalışmalarımız devan ederken enerji nakil hatlarının da bu çalışmalarla paralel yapılması gerekiyor.Bu nedenle Bölge Müdürümüz Sayın Zafer Türüt'ü ilçemizde yapılacak yeniliklere katkıda bulunmaları için davet ettik. Bizleri kırmayıp buraya kadar teşrif eden Tedaş Bölge Müdürümüze sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Çalışmalarımıza yapacakları katkılardan ve ilçemize göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine tüm çaldıranlılar adına minnettarız" dedi.

Çaldıran Belediyesi'nin ev sahipliğinde İlçe Tabur Komutanlığı'nda verilen yemekte muhtarlarla bir araya gelen Zafer Türüt sohbet edip sorunlarını da dinledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tedaş Van Bölge Müdürü Çaldıran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement