Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı

Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Aysun Ahnas için İstanbul'da cenaze namazı kılındı.

11.01.2023 13:21  Güncelleme: 13:56

Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL - Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Aysun Ahnas için İstanbul'da cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına katılan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Dün akşam saatlerinde, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Aysun Ahnas ile arkadaşı Baver Gözetir ile henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, Aysun Ahnas bu tartışmada boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Baver Gözetir de arkadaşını öldürdükten sonra kendini asarak intihar etmişti. Adli Tıp Kurumundaki incelemelerin ardından Aysun Ahnas ve Baver Gözetir'in cenazeleri İstanbul'a gönderildi.

Ahnas'ın sevenleri gözyaşlarına boğuldu

Aysun Ahnas için Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde öğle vaktine müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Ahnas'ın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı. Aysun Ahnas'a son görevlerini yerine getirmek için cenazeye yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Ahnas'ın cenazesi, namazın ardından Yeni Ayazağa Mezarlığına defnedildi.

Tekirdağ\'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement