Tosya'da, Tablet Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Tosya'da, Tablet Dağıtımı Yapıldı

Tosya'da, Fatih Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtıldı.

30.04.2014 16:23  Güncelleme: 16:30

Tosya ilçesinde, Fatih Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kaymakam Mehmet Türköz, dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin derslerini daha rahat takip etmeleri için tablet bilgisayar dağıtıldığını belirtti.

Teknolojinin sürekli değiştiğini vurgulayan Türköz, teknolojiye öğretmen ve öğrencilerin ayak uydurabilmesi için devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini kaydetti.

"Bu teknoloji harikası tabletleri amacına uygun olarak kullandığınızda, başarınıza başarı katacaktır" diyen Türköz, "Tabletlerde bir yıl boyunca göreceğiniz bütün dersler ve sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz birçok içerik bu tabletlerin içinde mevcut. Amacımız, sizleri bir elinde bilgisayar, bir elinde kitap geleceğe tam donanımlı olarak hazırlamaktır. Etkileşimli tahtalar ve tablet bilgisayarla öğretmen ve öğrencilerimiz nitelikli eğitimde ihtiyaçları olan imkanlara kavuşmuş oldular. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" ifadesini kullandı.

Daha sonra Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere 468 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Törene, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tosya'da, Tablet Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement