Trapattoni'yi Değil, Tayfun'u Seçtik" - Son Dakika
Spor

Trapattoni'yi Değil, Tayfun'u Seçtik"

Trapattoni\'yi Değil, Tayfun\'u Seçtik"

Hannover başkanı Martin Kind dünyaca ünlü teknik adam Giovanni Trapattoni’nin dahi bu görevi istediğini ama Hannover’in Tayfun Korkut’u seçtiğini söyledi.

02.01.2014 18:01

Almanya'da Hannover'in Tayfun Korkut seçiminin yaşattığı şok devam ediyor. Kimsenin tanımadığı bir teknik direktörü takımın başına getirme cesaretinde bulunan Martin Kind ise bu tercihin bilinçli yapıldığını dile getiriyor.

"Fenerbahçe Mehmet Ekici'yi istiyor"

Öyle ki "Bize her gün bir teknik adam bu görev için başvurdu. Bunlardan birisi de bizi onore eden dünyaca ünlü teknik adam Giovanni Trapattoni oldu ama biz kulübe en iyi perspektifi sunan hoca ile anlaştık" diyerek panik halinde yapılmış bir seçim olmadığının altını çizdi.

Bugün ligde oldukça başarılı işler çıkaran Markus Gisdol, Markus Weinzierl gibi hocalarla aynı dönem mezun olmuş olan Tayfun Korkut'un da benzer şekilde başarılı olacağına inanıyor. Böylesine bir seçim yapılmasında Kind, Tayfun Korkut'un yapılan görüşmede kulübe sunduğu plan ve programın olduğu sunumun da etkili olduğunu dile getirdi.  Hedeflerinin ise bu sezon için ilk on içerisinde ligi bitirmek olduğunu dile getiren başkan Martin Kind Avrupa Kupası oynamanın da mümkün olduğunu belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Trapattoni'yi Değil, Tayfun'u Seçtik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement