Ttso Başkanı Günay, TOBB Yönetiminde - Son Dakika
Ekonomi

Ttso Başkanı Günay, TOBB Yönetiminde

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmesiyle ilgili, "Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde görev almaktan büyük mutluluk ve onur...

17.05.2018 16:07

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilmesiyle ilgili, "Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde görev almaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Günay, yazılı açıklamasında, göreve geldiği ilk günden itibaren gerek Tekirdağ, gerekse bölgedeki tüm kurum, kuruluş, bürokrat ve siyasilerle birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmet üretme gayreti içinde olduğunu belirtti.

TOBB yönetim kurulu üyeliğine ikinci kez seçildiğini anımsatan Günay, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde görev almaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bundan sonra da birliğimizin desteğini daha güçlü bir şekilde arkamıza alarak ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetleri gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır. Camiamıza yakışır bir şekilde gerçekleşen seçimlerimizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, şahsımla birlikte yönetim kuruluna seçilen tüm başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ttso Başkanı Günay, TOBB Yönetiminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement