Türkiye'yi Terk Eden Beyazıt Öztürk, Barcelona'ya Yerleşti - Son Dakika
Magazin

Türkiye'yi Terk Eden Beyazıt Öztürk, Barcelona'ya Yerleşti

Programında patlak veren 'Ayşe Öğretmen' krizinin ardından kendini bir türlü toparlayamayan Beyazıt Öztürk'ün Barcelona'ya yerleştiği öğrenildi.

16.05.2016 08:22

Son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan ve uzun süredir hiçbir yerde görünmeyen ünlü şovmen Beyazıt Öztürk Barcelona'ya yerleşti.

MORALİ BOZUK

Yirmi yıldır sunduğu 'Beyaz Show'daki performansı eleştirilen, üst üste yaşadığı olaylar sonrası morali bozulan Beyazıt Öztürk, çareyi yurtdışına çıkmakta buldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü şovmen, Barcelona'ya yerleşti.

SADECE ÇEKİMLER İÇİN GELİYOR

Sadece çekimler için Türkiye'ye gelen Beyaz, program bitiminde ilk uçakla Barcelona'ya uçuyor. Yaz tatilini de burada geçirecek olan Beyaz, bir süre dinlenip yeni sezonda ekranda olup olmayacağına karar verecek.

Türkiye\'yi Terk Eden Beyazıt Öztürk, Barcelona\'ya Yerleşti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Türkiye'yi Terk Eden Beyazıt Öztürk, Barcelona'ya Yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 1000 göllü kırmızı musa: Neden bizim gibi direnmedin ? Kaçıp gitmek çözümmü ? Zamanı gelince kıymetimizi anlayacaksın ... 17 14 Yanıtla
  • Ayhan: Beyaz böyle ufak tefek problemler için vatan toprağı bırakılmaz. Tamam tam anlamadan o pkk terör örgütü progobandasi yapan kadina hak verdin ama Özür de diledin .sen kendini biliyorsan seni sevenler seni biliyorsa gerisi bos agzinla kuş tutsanda seni sevmeyenler seni hep eleştirir. 2 2 Yanıtla
  • Fakır den yuuu: Para olsa sız de gıdersınız .kızmayın adama 2 0 Yanıtla

Advertisement