Unutulmaz Bir Konser - Son Dakika
Kültür Sanat

Unutulmaz Bir Konser

Paul Anka, sahneyi hiç terk etmeden tam iki saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi.

15.11.2011 13:32  Güncelleme: 13:44

60 yıla yaklaşan sanat hayatı boyunca popüler müziğe besteleri, şarkı sözleri ve yorumlarıyla yön veren sanatçı Paul Anka, 14 Kasım Pazartesi gecesi Haliç Kongre Merkezi'nde müzikseverlere uzun süre unutamayacakları bir konser verdi.

1960'lı yıllardan bu yana dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerle müzikseverleri kendine hayran bırakan usta müzisyen Paul Anka, 14 Kasım Pazartesi gecesi İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından ING Özel Bankacılık sponsorluğunda düzenlenen bir konserle İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Sanatçının ""Diana", "Put Your Head on My Shoulder" ve "Lonely Boy" gibi klasikleşmiş şarkıları seyircilerin büyük tezahüratıyla karşılandı.

Sanatçı konserde, Frank Sinatra için yazdığı "My Way" ve Tom Jones için bestelediği "She's a Lady" gibi kendi şarkılarının yanı sıra, The Everly Brothers klasiği "Bye Bye Love" ve Martin Scorsese'nin ünlü filmi New York, New York'un Liza Minnelli yorumuyla hafızalara kazınan tema şarkısı gibi farklı bestelere de yer verdi.

Paul Anka gecede ayrıca 1983 yılında Michael Jackson'la birlikte bestelediği fakat ancak Jackson'ın ölümünün ardından, 2009 yılında ortaya çıkan "This is It" şarkısını da, Jackson'ın sesi eşliğinde söyledi.

Dünya çapında 80 milyonun üzerinde albüm satan, 60 platin albüm sahibi, müziğin yaşayan efsanesi Paul Anka'nın İstanbul konserini yaklaşık 3 bin kişi izledi.

Billboard dergisi tarafından Elvis Presley ve The Beatles ile birlikte tüm zamanların en büyük müzik ikonları arasında gösterilen Kanadalı sanatçı Paul Anka, Avrupa turnesi kapsamında uğradığı İstanbul'da seyircilere hem nostaljik hem de eğlenceli bir konser deneyimi yaşattı. Dinleyicilerin şarkılara sıklıkla eşlik ettiği konserde Paul Anka, enerjik ve sıcak performansıyla da beğeni topladı.

Paul Anka, 16 Kasım Çarşamba akşamı Varşova'da vereceği konserle sona erecek olan Avrupa turnesinin ardından 2012 yılının Şubat ayına kadar Amerika'daki konserlerine devam edecek.

Unutulmaz Bir Konser
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Unutulmaz Bir Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement