Vali Kaban'dan Kaymakamlara Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Vali Kaban'dan Kaymakamlara Veda Yemeği

Malatya Valisi Ali Kaban, kaymakamların yeni görevlere atanmasından dolayı veda yemeği düzenledi.

25.08.2017 13:22

Malatya Valisi Ali Kaban, kaymakamların yeni görevlere atanmasından dolayı veda yemeği düzenledi.

Valiikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanan Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Siirt Şirvan Kaymakamlığına atanan Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ve Sivas Divriği Kaymakamlığı görevine atanan Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir'e yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür edilerek, veda yemeği verildi.

Yemek sonrası bir istişare toplantısı da gerçekleştiren Kaban, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü ve Kurban Bayramı münasebetiyle ilçelerde alınacak tedbirler ve diğer konuları ele alarak, göreve devam eden kaymakamlara gerekli talimatları verdi.

Toplantıya katılan vali yardımcıları ve kaymakamların yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlayan Kaban, atamaları yapılan kaymakamlara ilçelerinde görev süreleri içerisinde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kısa süreliğine de olsa kendileriyle görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaban, yeni görev yerlerinde başarılar diledi, daha üst düzey görevlere gelerek bu güzel ülkeye hizmet etmeleri temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Kaban'dan Kaymakamlara Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement