Vali Yerlika'ya Muratlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yerlika'ya Muratlı'yı Ziyaret Etti

Vali Yerlika\'ya Muratlı\'yı Ziyaret Etti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya 6.ilçe ziyaretini Muratlı'ya yaptı.

20.09.2012 13:24

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya 6. ilçe ziyaretini Muratlı'ya yaptı. İlçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, sanayi tesislerini gezerek üretimleri hakkında bilgi aldı.

Vali Ali Yerlikaya Muratlı'da, Hükümet Konağı önünde Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Nebi Tepe, İl Jandarma Komutanı Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları müdürleri

tarafından karşılandı.

Vali Yerlikaya, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak, Kaymakamlık önünde günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Yerlikaya Kaymakamdan ilçe hakkında brifing aldı. Beraberindeki heyet ile birlikte Kaymakamlıkla aynı binada bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Yerlikaya, İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taşçı'dan ilçe merkezinin asayiş durumuyla ilgili bilgi aldı.

Vali Ali Yerlikaya Muratlı İlçe ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Nebi Tepe'ye iade-i ziyarette bulundu. Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Nebi Tepe ve belediye çalışanları tarafından karşılan Yerlikaya'ya, Belediye Başkanı tarafından belediye çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali Yerlikaya'yı komutanlık girişinde İlçe Jandarma Komutanı İsmail Köksal karşıladı. Burada İlçe Jandarmasının çalışmaları hakkında yetkililer tarafından kendisine bilgi verildi.

Vali Yerlikaya inşası devam eden Reka Yağ Fabrikası'nı ziyaret ederek fabrika çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Yerlikaya, Muratlı'da bulunan sanayi tesislerini gezdi.

Bir kahvahene önünde mola veren Yerlikaya, vatandaşlarla burada sohbet etti. Vali Yerlikaya, bir esnafın ikram ettiği köfteden tattı.

20.09.2012 12: 53: 28

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yerlika'ya Muratlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement