Üzerine Tiner Dökülerek Yakılan Madde Bağımlısı Kişi, Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Üzerine Tiner Dökülerek Yakılan Madde Bağımlısı Kişi, Feci Şekilde Can Verdi

Eskişehir'de tartıştıkları madde bağımlısı adamı tiner dökerek yakan 4 kişi polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

25.09.2018 12:29  Güncelleme: 00:47

Eskişehir'de madde bağımlısı Ahmet Ç.'yi tiner döküp yaktıkları gerekçesiyle aranan 4 zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün gece Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi 57'nci Sokak'ta üzerine tiner dökülmesi sonucu yanarak feci şekilde hayatını kaybeden Ahmet Ç.'nin (41) ölümü ile ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Ekipler, bölgesindeki çok sayıdaki güvenlik kamerasını incelemeye aldı.

Üzerine Tiner Dökülerek Yakılan Madde Bağımlısı Kişi, Feci Şekilde Can Verdi

4 KİŞİ TARAFINDAN YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Polis ekipleri, uçucu madde bağımlısı Ahmet Ç.'nin kendisini yakmadığını, henüz belirlenemeyen nedenden dolayı tartıştığı bir mobilya atölyesinde çalışan Tacettin D., İbrahim İ., Sedat K. ve mermercide çalışan Murat Ç. tarafından üzerine tiner dökülerek yakıldığını tespit etti.

ŞAHISLARIN EMNİYETTEKİ SORGULARI DEVAM EDİYOR

Ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alınan 4 şahsın emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Üzerine Tiner Dökülerek Yakılan Madde Bağımlısı Kişi, Feci Şekilde Can Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Üzerine Tiner Dökülerek Yakılan Madde Bağımlısı Kişi, Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Cevo: Bu yaratıkları düzmece belge yapıp ırağa ışid li diye gönderin onlar orada gereğini yapıyor 7 0 Yanıtla
  • filozof: agırlaşmış müebbet en yerinde karar olur içerde yakarlar kendilerini 3 1 Yanıtla
  • .: Kıyamet kopsun allah'ım...artık BU haberleri kaldıracak gücümüz kalmadı 3 0 Yanıtla
  • Ciko: O tinerci 100 dükkana zarar verdi kimse birşey yapamıyordu muhtemelen o kendini yakmıştır yazık bu adamlara 1 0 Yanıtla
    hadi ordan cahil : yetkililere haber verseydiniz . dükkana zarar verdi diye adamı yakarak öldürmek mi lazım cahil ! kim veriyor bu hakkı insan canı bu kadar ucuz mu kim olursa olsun . 100 dükkan diyorsun bu zamana kadar nerdeydiniz niye şikayetci olmadınız . pesini bırakmasaydınız elbet caresi olurdu. öldürmek caniliktir . Allaha hesap verecek herkes . 0 1
  • .: Bunlar in-san olamaz hayvan'da olamaz ..hayvan'dan aşağılık cani canavar yaratıklar 1 0 Yanıtla
  • batsın bu dünya: artık duymak gormek istemiyorum bu tur haberleri insanlıgımdan utanıyorum keske hayvan olsaydım bu insanların cinsinden olacagıma nasıl bir dunya haline geldik Allahın karsısına nasıl cıkacagız yazıklar olsun .Allah kahretsin boyle insan kılıgındaki pislik cani seytanları ... 0 0 Yanıtla

Advertisement