Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Üras: "Aslında sorunlar belli. Hiçbiri de çözülemeyecek sorun değil ama birileri yıllardır ötelemiş.

28.01.2014 15:20

AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras, Kuzdere seçim ofisinde partililerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Üras'a AK Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, AK Parti seçim komitesi üyeleri ve partililer eşlik etti. Ziyaret sırasında konuşan Üras, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ve halk toplantılarında vatandaşların sorunları ve isteklerini dinlediklerini ve not aldıklarını söyledi.

Mevcut sıkıntıları gidermek ve çözüm üretmek için yol haritalarını çizdiklerini belirten Üras, "Aslında sorunlar belli. Hiçbiri de çözülemeyecek sorun değil ama birileri yıllardır ötelemiş. İş değil laf üretmiş. Değişim ve gelişimden anlamayanlar Kemer'e hizmet edemezler. 30 Mart'ta bu gidişe 'Dur' diyeceğiz ve Kemer'e hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi.

Üras, aktif siyasette büyük önem taşıyan kadınlarla da bir arada olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Seçim sürecinde kadınlarımız en önemli faktörümüz. Onların yapacağı öneriler bizler için çok önemli. Bundan dolayı bugün burada kendileri ile biraraya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Her zaman fedakarlıkta bulunan siz bayanlarımıza yönelik fedakarlık sırası şimdi bizde. Allah'ın izni ve sizlerin de desteğiyle göreve geldiğimiz zaman, sizlere yönelik meslek kursları açacağız. Başımızın tacı olan bayanlarımız için gerçekleştireceğimiz çok güzel projelerimiz var." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement