Edirne Belediye Başkanı: Tek Lira Para Alan Şerefsizdir - Son Dakika
Yerel

Edirne Belediye Başkanı: Tek Lira Para Alan Şerefsizdir

Edirne Belediye Başkanı: Tek Lira Para Alan Şerefsizdir

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, ''Utanmadan bu adam AK Parti'den 4-5 milyon para aldığımı söylüyor. Tek lira para alan şerefsizdir." dedi.

22.03.2014 18:10  Güncelleme: 14:49

Edirne Belediye Başkanı ve DSP Belediye başkan adayı Hamdi Sedefçi, "Utanmadan bu adam AK Parti'den 4-5 milyon para aldığımı söylüyor. AK Parti adına adamlarımın çalıştığını söylüyor. Tek lira para alan şerefsizdir" dedi.

Sedefçi, belediyede düzenlediği basın toplantısında,  CHP belediye başkan adayı Recep Gürkan'ı eleştirdi.

Hakkında çıkan 'AKP İl Başkanı Müjdat Kahve'yi evinde ağırladı'  şeklindeki haberlerin tamamen yalan olduğunu ifade eden Sedefçi, şunları söyledi:

"AK Parti il başkanı ile hiçbir şekilde görüşmedim. Yalan söyleyen şerefsizdir. İspatlamazsa şerefsizdir. Böyle yalanlarla, dolanlarla AKP'ye pazarlık yaptığımın imasını insanlara yayarak puan toplamak hiçbir namuslu insanın haddi değildir. Utanmadan bu adam AK Parti'den para aldığımı, 4-5 milyon para aldığımı söylüyor. AK Parti adına adamlarımın çalıştığını söylüyor. Tek lira para alan şerefsizdir. Anlaşan şerefsizdir. Söyleyen şerefsizdir. Tek lira para almışsam şerefsizim. Ben hayatım boyunca hep şerefimle yaşadım. Namusumdur şerefim. Sözüm namusumdur benim. Ben onun gibi hain değilim. Söz verip de insanlarıma yalan söylemedim. Riyakarlık yapmadım. Utanmadan bu adam kalkmış AKP'ye çalışıyor muşum imajını yaymaya çalışıyor. Kardeşim AKP'ye çalışan sensin. 2004 yılında AKP'ye destek veren, oy veren, danışmanlık yapan sensin be adam, ben değilim"

Sedefçi, CHP Edirne Belediye Başkanı Gürkan'nın seçim çalışmalarında, kendisinin fotoğrafının yer aldığı CHP broşürlerini dağıtarak vatandaşları kandırmaya çalıştığını ileri sürdü.

Gürkan'nın  'Çakma' anketler yaparak partisini önde göstermeye çalıştığını savunan Sedefçi, anketlerde DSP'nin birinci, AK Parti'nin ikinci, CHP'nin ise üçüncü parti olduğunu iddia etti.

Sedefçi, kendi mal varlığını açıkladığını belirterek diğer adaylarında mal varlığını açıklamasını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Belediye Başkanı: Tek Lira Para Alan Şerefsizdir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement