Yurt Dışı Birikimleri Gaziantep Eğitimine Destek Oldu - Son Dakika
Güncel

Yurt Dışı Birikimleri Gaziantep Eğitimine Destek Oldu

Yurt Dışı Birikimleri Gaziantep Eğitimine Destek Oldu

Gaziantep eğitimine destek kampanyalarına eklenen son halka yurt dışı birikimleri oldu.

22.09.2013 11:19

Gaziantepli hayırsever Mehmet Ünsal ve eşi Fisun Ünsal, yurtdışında çalışarak elde ettikleri birikimlerini Gaziantepli çocukların eğitiminde kullanılması için bağışladı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Erdal Ata, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, hayırsever Mehmet Ünsal ve eşi Fisun Ünsal katıldı.

Gaziantepli hayırsever Mehmet Ünsal imzalanan protokol ile eğitim sektöründe kullanılması için 1 Milyon Türk Lirası bağış yaptı. Hayırsever Mehmet Ünsal'ın yaptığı bağış karşılığında, Şahinbey Yeşilkent TOKİ İlk Öğretim Okuluna hayırseverin adı verilecek.

Hayırsever Mehmet Ünsal'ın yaptığı bağışın Gaziantep eğitimi için çok önemli olduğunu ve diğer hayırseverlere örnek olması gerektiğini söyleyen Vali Erdal Ata; "Her şeyden önce ben hayırseverimiz Mehmet Ünsal beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Kendisi yıllarca yurt dışında çalışmış ilimizin önemli sorunu olan eğitim sorununun çözümüne kıt imkanlarıyla alın terleriyle biriktirmiş oldukları parayı bağışlayarak okul yapımına katkıda bulundukları için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah onların bu davranışı maddi durumu iyi olup, okul yaptıracak güce sahip olan tüm Gaziantep halkına ve hayırseverlerimize emsal teşkil eder. Kendisini kutluyorum ve tebrik ediyorum. Hayırseverimiz bir sanayici değil, bir tüccar değil.Yurt dışında 30 sene çalışarak birikimlerini bağışlaması bizim açımızdan çok anlamlı" dedi.

Hayırsever Mehmet Ünsal ise birikimini eğitim sektöründe kullanmış olduğu için duyduğu mutluluğun hiçbir şeye değişilemeyecek kadar güzel olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yurt Dışı Birikimleri Gaziantep Eğitimine Destek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement