Zeytinli'de Yeni Bir Rekor: 200 Bin Genç Dalyan Sahili'nde Coştu - Son Dakika
Güncel

Zeytinli'de Yeni Bir Rekor: 200 Bin Genç Dalyan Sahili'nde Coştu

Türk Rock Müziği'nin Geçit Töreni "Zeytinli Rock Festivali" 5 gün boyunca süren %100 müzik ve eğlence maratonunun ardından sona erdi.

30.08.2017 15:10

Festival, yaklaşık 200 bin müziksevere ev sahipliği yaparak yeni bir rekora imza attı. Festivalin final gününde ana sahnede sırasıyla Yedinci Ev, Baba Zula, Kurtalan Ekspres, Kurban, Mavi Sakal, Pentagram ve Bulutsuzluk Özlemi yer aldı. Yüzdeyüz Müzik Sahnesi'nde ise Lebowski, Grapes In The Mouth, Fırsattan İstifade, Marla, One More Page, Dört, Başıbozuk ve Yüzyüzeyken Konuşuruz sahne aldı. Umut Kuzey öncülüğünde gelenekselleşerek büyük bir başarıya ulaşan Zeytinli Rock Festivali, seneye daha da büyüyerek devam etmesi dilekleriyle sona erdi.

Kurtalan Ekspres'den 10. Yıl Marşı...
Kurban'dan Parmak Isırtan Performans..
.
Efsane grup Kurtalan Ekspres sahnede başta Barış Manço, Cem Karaca ve Bahadır Akkuzu olmak üzere kaybettiğimiz değerleri müzisyen dostlarının anısına selam gönderirken İstiklal Şehitleri, terör olaylarında kaybettiğimiz vatandaşlarımızı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i anarak konserin finalinde 10. Yıl Marşı'mızı alanı dolduran binlerce genç ile birlikte söylediler. Çok yakında yepyeni teklileri "Gülümse"yi müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanan Kurban grubu sahnedeki yüksek enerjileri ve seyirciyle olan muhteşem iletişimleri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Uzun zaman sonra yeniden Zeytinli Sahnesi'nde olan Mavi Sakal ise performansıyla seyircisiyle hasret giderdi.

PENTAGRAM VE BULUTSUZLUK ÖZLEMİ'NDEN DOSTLUK GÖSTERİSİ...

Gecenin final konserleri iki büyük grubun büyük bir dostluk gösterisine sahne oldu. Zeytinli Festivali Pentagram konseriyle kapanması geleneğine bu sene ara vererek yerini efsane grup Bulutsuzluk Özlemi'ne bıraktı. Türk müzik tarihinin 30 yılına damgasını vuran Pentagram, akustik performansıyla seyirciden büyük alkış aldı. 2 yıl önce sahne süresini aştığı için "Sözlerimi Geri Alamam" şarkısını çalamadan sahneden inmek zorunda kalan Bulutsuzluk Özlemi, bu sene sahne süresi kısıtlaması olmadan yaklaşık 3 saat boyunca verdiği muhteşem performansla festivalin kapanışını gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytinli'de Yeni Bir Rekor: 200 Bin Genç Dalyan Sahili'nde Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement