Zirve Üniversitesi'nde Seminer - Son Dakika
Yerel

Zirve Üniversitesi'nde Seminer

Zirve Üniversitesi'nce öğrencilere yönelik düzenleneni seminerlerin bu haftaki konuğu Medya ve Siyaset Uzmanı Doç.Dr.Önder Aytaç oldu.Doç.Dr.Aytaç, seminerde, insanın beş duyu organına hitap edilmesi gerektiğini ve bunun en güzel örneğinin Yunus Emre'nin şiirlerinde görüldüğünü belirtti.

02.01.2012 14:02

Zirve Üniversitesi'nce öğrencilere yönelik düzenleneni seminerlerin bu haftaki konuğu Medya ve Siyaset Uzmanı Doç. Dr. Önder Aytaç oldu.

Doç. Dr. Aytaç, seminerde, insanın beş duyu organına hitap edilmesi gerektiğini ve bunun en güzel örneğinin Yunus Emre'nin şiirlerinde görüldüğünü belirtti.

Konuşmasını, sanat, siyaset ve spor dünyasından ünlü isimlerin söz ve davranışlarına ait görsel sunumlarla destekleyen Aytaç, şunları kaydetti:

"Gizli kalmış suçlar medya ve iletişim ağları sayesinde ortaya çıkıyor. Özellikle iphone marka telefonların kullanımıyla suçlular çabuk yakalanabilecek. Vücudumuzda milyarlarca iletişim hadisesi yaşanmaktadır. Ama biz bunun hiç farkında bile değiliz. Günlük hayatta inandırıcılık ve samimiyet çok önemli, bir tokalaşma bile insanın nasıl bir karaktere sahip olduğu noktasında birçok ipucu veriyor."

Aytaç, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Muhsin Yazıcıoğlu, Hasan Celal Güzel, Mussolini ve Hitler gibi siyasi liderlerin konuşma ve davranışlarında beden dilini kullanmaları sırasında nasıl bir samimiyet sergilediklerini anlamanın çok kolay olduğuna işaret etti.

Seminer sonrasında, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Doç. Dr. Önder Aytaç'ı makamında kabul ederek üniversiteye verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zirve Üniversitesi'nde Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement