Bilecik Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde Dikiş Kursu Merkezi Açtı - Son Dakika
Kadın

Bilecik Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde Dikiş Kursu Merkezi Açtı

Bilecik Belediyesi Bahçelievler Mahallesi\'nde Dikiş Kursu Merkezi Açtı

Bilecik Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde dikiş kursu merkezi açtı. Başkan Vekili Subaşı, 'Tüm kadınlarımızı yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri ve mesleki beceri kazanabilecekleri bu güzel kursumuza bekliyoruz' dedi.

25.10.2023 12:30  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde dikiş kursu merkezi açtı. Başkan Vekili Subaşı, "Tüm kadınlarımızı yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri ve mesleki beceri kazanabilecekleri bu güzel kursumuza bekliyoruz" dedi.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi'nde hazırlanan dikiş kursu merkezinin açılışını yaptı. Mahalle sakinleriyle birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Vekili Subaşı, kadınlarla sohbet ederek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bilecik Belediyesi'nin kadınlar için güzel ve anlamlı çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğini hatırlatan Başkan Vekili Subaşı, "Bahçelievler Mahallemizde bulunan Dikiş Kursumuzun açılışını, kadın kursiyerlerimizin isteğiyle hep birlikte bir kez daha yaptık. Tüm kadınlarımızı yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri ve mesleki beceri kazanabilecekleri bu güzel kursumuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri de açılışı yapılan kurs binasının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'na teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kadın Bilecik Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde Dikiş Kursu Merkezi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement