Godiva Şimdi de İstinyepark'ta! - Son Dakika
Kadın

Godiva Şimdi de İstinyepark'ta!

Godiva Şimdi de İstinyepark\'ta!

Dünyanın lider Premium çikolata markası Godiva, İstanbul’daki 7. mağazası ile çikolataseverleri bundan böyle İstinyepark’ta da ağırlayacak...

11.04.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk mağazasını İstanbul Nişantaşı'nda açtıktan sonra geçtiğimiz yıl Ankara Panora AVM'de açtığı mağaza ile Türkiye çapında mağaza sayısını 6'ya çıkaran dünyanın lider premium çikolata markası Godiva, 7. mağazasını İstinyepark'ta açtı. Tüm yıl boyunca çıkardığı koleksiyonlarıyla lüks çikolata severlerin kalbinde taht kuran Godiva; İstinyepark mağazasındaki kafesinde alışveriş yorgunluğunu, kahve ve çikolata keyfiyle unutturuyor.

İstinyepark'ın giriş katında bulunan Godiva mağazası; el yapımı pralin ve trüfleri almanın yanı sıra, kafesinde soluklanmak ve Godiva lezzetlerini tatmak için harika bir atmosfer sunuyor. Mağazada ayrıca seçkin markalardan özel hediyelik ürünler ve kişisel tüketime yönelik paylaşımlık ürünler de bulunuyor. Mağazanın en keyifli deneyimlerden biri de "dipping" (çikolataya batırılmış lezzetler) bölümü. Godiva'nın dünya çapında gerçekleştirdiği "strawberry dipping" (çikolataya batırılmış çilek) aktivitesi, tüm Godiva mağazalarında olduğu gibi İstinyepark mağazasında da yerini aldı.

Aralık 2007'de Yıldız Holding bünyesine katılan Godiva, İstanbul'daki ilk mağazasını Nişantaşı'nda açmıştı. Dünyadaki en özel Godiva mağazalarından biri olan Nişantaşı mağazasının ardından İstanbul'da Akmerkez mağazasını hizmete açan Godiva, Kanyon Harvey Nichols, Suadiye ve Bebek Chilai'nin ardından Ankara'da Panora mağazasındaki Godiva ile Ankaralı çikolataseverlerin lezzet durağı oldu. Godiva İstinyepark mağazası ile lüksün adresi olmaya devam ediyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Godiva Şimdi de İstinyepark'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement