Hediye Boyner'den Alınır! - Son Dakika
Kadın

Hediye Boyner'den Alınır!

Hediye Boyner\'den Alınır!

Yüzlerce seçkin markadan binlerce hediye alternatifini bir araya getiren Boyner Mağazaları'nda herkes için uygun bir hediye bulunuyor.

04.12.2013 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Aralık'a kadar Garanti Bankası kartları ile her 250 TL alışverişe 50 TL hediye çeki!

Üstelik giyim ve ayakkabı reyonlarında işaretli ürünlerde %50'ye varan indirim

ve kozmetik reyonlarında işaretli marka ve parfümlerde

2. Ürüne %60'a varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Kadın, erkek ve çocuk tekstili, kozmetik, dekorasyon, ayakkabı gibi reyonlarında yüzlerce seçkin marka ve binlerce alternatifi bir araya getiren Boyner Mağazaları, yılbaşı alışverişini tek adreste bitirmek isteyenler için ideal çözümler sunuyor. Boyner Mağazaları'nda akrabalardan sıkı dostlara, ofis arkadaşlarından miniklere kadar herkes için hediye alternatifi bulunuyor.

Boyner Mağazaları'nda seçkin markaların sezon gözdesi olan tekstil ürünleri ve aksesuarları, modayı takip etmeyi seven herkesin tercih edebileceği hediyeler arasında yer alıyor. Renkleriyle enerji veren Limon Company ürünleri, Gamze Saraçoğlu imzası taşıyan, ofis modasına yön veren Cotton Bar koleksiyonları tasarım tutkunları için ideal yılbaşı hediyesi olmaya aday.

Dünyaca ünlü kozmetik markalarının hazırladığı setler, çok özel fiyatlarla SADECE Boyner'de!

Dünyaca ünlü markaların makyaj, cilt bakımı ürün ve parfümleri de Boyner Mağazaları'ndaki en popüler yılbaşı hediyeleri arasında yer alıyor. Efsanevi kozmetik markaları Estée Lauder, Lancome Clinique, Clarins ve Shiseido sadece Boyner Mağazaları'na özel hazırladıkları yılbaşı hediye kampanyalarıyla, çok özel ürünlerini uygun fiyatlarla güzelliğine önem veren tüm kadınlar için satışa sunuyor.

Bir büyük boy parfüm alışverişlerinizde satın almaya hak kazanacağınız bu çok özel setler için;

Estee Lauder'in tüm yılın en avantajlı hediyesi sayılan özel setine 1 büyük boy parfüm alışverişi ile 1300 TL yerine 189 TL'ye
Lancome'un kahve-şeftali tonlarında tüm yüz makyajınızı tamamlayacak görkemli seti Beauty Box, 300 TL ve üzeri Lancôme markalı ürün alışverişi veya 1 büyük boy parfüm alışverişi ile 850 TL yerine 149 TL'ye
Shiseido'nun ilk kez ve Sadece Boyner Mağazaları için satışa sunduğu, parfümden göz kremine özel seti Zen Box'a 250 tl'lik Shiseido ürün alışverişi ile 1000 TL yerine 179 TL'ye
Clarins'in hem makyaj hem de cilt bakım ürünleriyle güzelliğinizi garantileyen özel yılbaşı seti Red Box'a 199 TL ve üzeri Clarins markalı ürün alışverişi ile 700 TL yerine 169 TL'ye
Clinique'in mor renklerin büyülü tonlarından oluşan makyaj seti Party Favours'a 380 TL yerine 99 TL'ye sahip olabilirsiniz.
Boyner Evde ile Evinizi Yılbaşına Hazırlayın

Evlerde yılbaşı heyecanını yaşatan Boyner Evde Yılbaşı Koleksiyonu, birbirinden şık yılbaşı ürünleri ve aksesuarları yılbaşı dekorasyonu için ihtiyacınız olan her şeyi sunarken; yeni yılın en güzel hediye alternatifini de oluşturuyor.

Kırmızı, beyaz, dore ve lamenin birlikte kullanıldığı Boyner Evde Yılbaşı Koleksiyonu, evini yılbaşı sevinciyle renklendirmek isteyenleri bekliyor. Koleksiyondaki kalpli, geyikli yastıklar, keçe çantalar, dekoratif biblolar, koltuk şalları, Amerikan servisler, mumlar, mumluklar, tabaklar, mug'lar ve yılbaşı süsleri evlere yeni yıl dinamizmi katıyor. Ayrıca 31 Aralık'a kadar işaretli Boyner Evde markalı ürünlerde %20 indirim fırsatıyla!

Boyner Mağazaları'nda yılbaşı coşkusu kampanyalarla iki katına çıkıyor

Yılbaşında birçok alternatifi müşterileriyle buluşturan Boyner Mağazaları, yılbaşında hediye kararsızlığı çekenlerin yanı sıra bütçesini de düşünenler için, birçok kategoride özel kampanyalarıyla dikkat çekiyor.

31 Aralık 2013 tarihlerine kadar Garanti Bankası kartları ile yapılan her 250 TL'lik alışverişe 50 TL hediye çeki kazandırıyor. Ayrıca Boyner Mağazaları, yılbaşının en çok tercih edilen hediyesi olan kozmetik reyonlarından yapılan alışverişlerde 2. üründe % 60'a varan indirim; giyim ve ayakkabı ürünlerinde ise %50'ye varan indirimiyle sizleri bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Hediye Boyner'den Alınır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement