Visconti'den Yılbaşı Armağan Önerileri - Son Dakika
Kadın

Visconti'den Yılbaşı Armağan Önerileri

Visconti\'den Yılbaşı Armağan Önerileri

Visconti, "söz uçar, yazı kalır" anlayışıyla yılbaşı armağanı arayanlar için incelikle hazırlanmış, sanat eseri kalemler sunuyor.

09.12.2013 17:05

Lüks kalem markası Visconti'den yılbaşı armağan önerileri

Dünyanın en zarif yazı gereçlerini sunan İtalyan lüks kalem markası Visconti, "söz uçar, yazı kalır" anlayışıyla yılbaşı armağanı arayanlar için incelikle hazırlanmış, sanat eseri kalemler sunuyor. Visconti, gerek bireysel gerek kurumsal hediye seçenekleri olarak, ünlü ressamların eserlerinden yola çıkılarak tasarlanan günlük kullanıma uygun Rembrandt, Dali ve Van Gogh kalem serilerini öneriyor.

İtalya'da sanat denildiğinde akla gelen ilk şehir olan Floransa'da tasarlanan ve üretilen Visconti kalemleri, günümüzde el işçiliğini, teknolojiyi ve sanatı buluşturan özel ve özellikli yazı gereçleri olarak öne çıkıyor.

Yazı kültürüne getirdiği güçlü katkı ile dünyada pek çok ünlü isim tarafından tercih edilen Visconti, yeni yıla girerken özel armağan arayanlara geniş koleksiyonlarından zarif örnekler sunuyor. Hollandalı ressamlar Rembrandt ve Vincent Van Gogh ile İspanyol ressam Salvador Dali'ye ithaf edilerek, günlük kullanıma uygun "Regular Edition" kategorisi altında tasarlanan tükenmez, roller ve dolma kalemler, özel yılbaşı armağanı arayışında olanlara çok özel seçenekler sağlıyor.

Her kalem özgün niteliklere sahip

Rembrandt koleksiyonundaki kalemler çeşitli ağaçların reçinelerinin harmanlanmasıyla üretildi. Ünlü ressamın sıra dışı renk kombinasyonlarını yansıtan kalemlerin kapaklarında ise dünyada ilk kez uygulanan bir manyetizma teknolojisi uygulandı. Empresyonist ressam Van Gogh'un anısına hazırlanan koleksiyonda, ressamın en ünlü eserleri ve eserlerindeki canlı renk tercihleri yol gösterici oldu. Orjinal renklerin uygulanabilmesi, oldukça zaman alan, incelikli bir çalışma sonucu gerçekleştirildi. Dali koleksiyonu ise ünlü sürrealist ressamın en popüler eserlerinden biri olan "Zamanın Dansı" çalışmasından esinlenerek hazırlandı. Bu seride yeşil, mavi ve kahverengi renkli seçenekler mevcut.

Rembrandt koleksiyonundaki kalemler 110 Euro+KDV
Van Gogh serisindeki kalemler 175 Euro+KDV
Salvador Dali serisindeki kalemler 205 Euro+ KDV'den başlayan fiyatlarla Visconti bayilerinde satılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Visconti'den Yılbaşı Armağan Önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement