Tayland'da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nın ön eleme gecesinde, Jamaika'yı temsil eden güzel Gabrielle Henry, podyumda yürürken dengesini kaybedip sahneden düştü. Sedyeyle hastaneye kaldırılan Henry'nin sağlık durumunun iyi olduğu, vücudunda herhangi bir kırık ya da çıkık bulunmadığı öğrenildi.
Danimarkalı avukat Victoria Kjaer Theilvig, 2024 Kainat Güzeli seçildi. Yarışmada Türkiye'yi temsil eden ancak dereceye giremeyen Ayliz Duman, yarışma sonrası sitem ederek ''TOP 30 bekliyordum açıkçası... Çünkü çok çalıştım ve çok çabaladım'' dedi.
Meksika'nın başkenti Mexico City'de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nı kazanan isim 21 yaşındaki Danimarkalı Victoria Theilvig oldu. Theilvig Miss Universe 2024 tacını takarak yarışmayı kazanan ilk Danimarkalı olurken, Malta'dan Beatrice Njoya büyük finale ulaşan 40'lı yaşlardaki ilk ve tek kadın oldu. Yarışmada Türkiye'yi ise 20 yaşındaki Ayliz Duman temsil etti.
Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışmasının birinciliğini Almanya doğumlu 20 yaşındaki Ayliz Duman kazandı. Duman, 73'üncü Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.
Bu yıl El Salvador'un başkenti San Salvador'da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Nikaragua güzeli Sheynnis Palacios, güzelliği ve jüriye verdiği cevaplarla rakiplerini geride bırakarak zaferi elde etti. Palacios, iletişim alanında üniversite eğitimi aldıktan sonra medya sektöründe çalışmaya başladı ve aksiyete krizleri geçirdiği için 'Zihnini Anla' isimli bir proje başlattı. Yarışmanın ikincisi Tayland, üçüncüsü ise Avustralya oldu.
İsrail'de yapılan Kainat Güzellik Yarışması'nı Hindistan'dan Harnaaz Sandhu kazandı.
Güney Afrika 2021 güzeli seçilen Lalela Mswane'nin, Güney Afrikalıların boykot çağrılarına rağmen, 16 Aralık'ta düzenlenecek 70. Kainat Güzellik Yarışması'na katılmak üzere İsrail'e gittiği bildirildi.
Güney Afrika hükümeti, 16 Aralık'ta İsrail'de düzenlenecek Kainat Güzellik Yarışması'nda Güney Afrika'nın temsil edilmesini desteklemediklerini açıkladı.
Çağla Kubat sörf okulunda yeni sezona hazırlanıyorMİLLİ sörfçü Çağla Kubat, kendisine ait sörf okulu olan Çağla Kubat Windsurf Akademi'nin yeni sezona hazır olduğunu ifade ederek, koronavirüs sürecinde yaklaşık 3 ay kapalı kalan okulda tedbirlerin alındığını da söyledi.
İki yıldır Ozan Doğulu ile aşk yaşayan şarkıcı Hera Kübra Aslan, katıldığı bir programda yıllar önce sunuculuk yaptığı dönemde ahlaksız bir teklif aldığını ve bunun sonuncuda da işinden istifa etmek zorunda kaldığını anlattı.
MISS Universe 2014'te ikinci olan Ukraynalı Diana Harkusha (25), yaz tatili için Antalya'ya geldi.
Kainat Güzellik Yarışması'nda birinci olan Filipinli Catriona Gray'i ülkesine dönüşte başkent Manila'da binlerce kişi karşıladı.
Tayland'da 17 Aralık'ta düzenlenecek 2018 Kainat Güzellik Yarışması'ndan (Miss Universe 2018) önce adaylar, geleneksel kıyafetlerini sergiledi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.