Kainat Güzellik Yarışması'nda Nikaragua Güzeli Sheynnis Palacios Zaferi Kazandı - Son Dakika
Magazin

Kainat Güzellik Yarışması'nda Nikaragua Güzeli Sheynnis Palacios Zaferi Kazandı

Kainat Güzellik Yarışması\'nda Nikaragua Güzeli Sheynnis Palacios Zaferi Kazandı

Bu yıl El Salvador'un başkenti San Salvador'da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Nikaragua güzeli Sheynnis Palacios, güzelliği ve jüriye verdiği cevaplarla rakiplerini geride bırakarak zaferi elde etti. Palacios, iletişim alanında üniversite eğitimi aldıktan sonra medya sektöründe çalışmaya başladı ve aksiyete krizleri geçirdiği için 'Zihnini Anla' isimli bir proje başlattı. Yarışmanın ikincisi Tayland, üçüncüsü ise Avustralya oldu.

19.11.2023 12:10  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl El Salvador'un başkenti San Salvador'da düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda zaferi kazanan isim belli oldu.

Günbatımını sevdiğini söyleyen genç kadın çok dirayetli olduğunu da aktardı.

Güzelliği ve jüriye verdiği cevaplarla rakiplerinin arasından sıyrılan isim ise Nikaragua güzeli Sheynnis Palacios oldu.

23 yaşındaki güzel, iletişim alanında üniversite eğitimi aldıktan sonra medya sektöründe çalışmaya başladı. Yapımcı ve editör olarak çalışmayı seven genç kadın aksiyete krizleri geçirdiği için "Zihnini Anla" isimli bir proje başlattığını da açıkladı. Bu proje ile birlikte insanlara akıl sağlığının öneminin öğretilmesi de amaçlanıyor.

Yarışmanın son ayağında ise finale kalan üç yarışmacıya da, "Eğer bir yıl boyunca başka bir kadının hayatını yaşamak isteseydiniz kimi seçerdiniz?" sorusu yöneltildi. Palacios, kadın hakları savunucusu Mary Wollstonecraft'ı tercih etti. Palacios, "O boşluk yarattı ve birçok kadına fırsat sağladı" dedi.

Palacios, Nikaragua tarihinde ilk kez bu ödülü kazanan isim olurken ikinci ve üçüncü olan ülkeler de sırasıyla Tayland ve Avustralya oldu.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Kainat Güzellik Yarışması'nda Nikaragua Güzeli Sheynnis Palacios Zaferi Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement