Kocaeli'de mahalle sakinlerine deprem ve afetler konusunda eğitim veriliyor, toplumsal bilinç artıyor.
Kocaeli'de 'Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitimi Projesi' çerçevesinde düzenlenen eğitimlerde, mahalle gönüllüleri afetlere karşı bilinçlendirildi. Eğitim programı Çayırova Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Adalet Bakanı Tunç, vurulan İHA'nın ülke kaynağını belirlemeye devam ettiklerini açıkladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'ndan (KO-MEK) eğitim alan üç kadın girişimci, 'Nadide Hobi' adıyla kendi atölyelerini kurarak kadın istihdamına katkıda bulunuyor. Atölye, geri dönüşüm malzemeleriyle tasarlandı ve kursiyerlerin eserlerini de satışa sunuyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezi, özel bireylerin fiziksel, sosyal ve bireysel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Merkezde çeşitli eğitim odaları, atölyeler ve sosyal aktiviteler yer alacak.
Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Kit'ler ve Mahalli İdarelere Bu Ay 6 Bin 259 Yeni Memur Alınıyor. Yeni Memurların 2 Bin 295'i Diyanet İşleri Başkanlığında Göreve Başlayacak.
Hürriyet Hakkımızdır/ Tren Özgürlüktür Treni Dün Kocaeli'ndeydi. Tarihi İzmit Garı'nı Bayram Yerine Çevirdi.
CHP'li Anadol, Çarşaf Giymenin Siyasi Bir Simge Olmadığını, Geri Kalmış Bölgelerde Giyildiğini Belirtti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı. Erdoğan, Konuşması Sırasında Ankara Büyükşehir Adayın Açıklanmasını İsteyen Partililere Tepki Gösterdi.
Gebze'de Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı (Metef) Başladı.
Adalet Bakanlığı Tarafından Uygulanan Proje Kapsamanda Cezaevlerinde Bulunan Tutuklu ve Hükümlüler Bir Taraftan Eğitilirken, Diğer Taraftan İş Sahibi Oluyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom İşbirliği ile Hazırlanan "İnternet Evi" Mevlana Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.
Kocaeli'de Bu Yıl 8'incisi Yapılacak İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Öncesi, Fuara Katılacak Firmaların İnsan Kaynakları Temsilcilerine Yönelik Bir Dizi Seminer ve Konferanslar Düzenleniyor.
Kocaeli'de, Eski Hükümlülerin Topluma Kazandırılması ve Meslek Edinmeleri Amacıyla Açılan Kursa 300 Mahkum Çağrılmasına Rağmen Sadece 13 Hükümlü Katıldı.
Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Teröre Doğrudan ya da Dolaylı Destek Verenlerin Etkisizleştirilmesi ile Bölgedeki Yatırım Ortamının Geliştirilmesi İç İçe Yürümesi Gereken Süreçler Olduğunu Söyledi.
"Atık Yağların Denetimleri" Semineri, Adapazarı Kültür Merkezi'nde Yapıldı. Seminerde Konuşan Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, "Sakarya Çevre Konusunda En Duyarlı Konumdadır. Büyükşehir Belediyesi Olarak Yaptığımız Hizmetlerin Temelini Çevre Hizmetleri Oluşturuyor" Dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 60. Hükümet'in Bakanlar Kurulu Listesini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Sundu. Yeni Kabine Listesi Cumhurbaşkanı Gül Tarafından Onaylandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdar Mahallesi'nde Yer Alan Mahalle Meclisi Tarafından Düzenlenen Sohbet Toplantısında, Kocaeli'nin 3 Yılda Çehresini Değiştiğini Söyledi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ne Gelerek Çocuklarla Buluştu ve "Benim Güzel Pabuçlarım" Adlı Oyunu Seyretti.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.