Grup İmera, Kütahya'da Konser Verdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Grup İmera, Kütahya'da Konser Verdi

Kütahya'da düzenlenen "44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" etkinlikleri kapsamında, Grup İmera konser verdi.

28.07.2018 11:37

Kütahya'da düzenlenen "44. Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" etkinlikleri kapsamında, Grup İmera konser verdi.

Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen festival çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında fuar alanında düzenlenen konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Grup İmera, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, konser öncesi yaptığı konuşmada, kültür ve sanat festivaline olan ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Ertaş, konser sonrası grup üyelerine çeşitli hediyeler verdi.

Konser sonrası gazetecilere açıklama yapan Grup İmera kurucularından Hüseyin Ulusan, Kütahya'da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Karadeniz müziğini Kütahya'da icra ettikleri için de ayrıca gururlu olduklarını dile getiren Ulusan, şunları kaydetti:

"Biz grup olarak kültürümüzü çok fazla yozlaştırmadan, büyüklerimizden, dedelerimizden, ninelerimizden öğrendiğimiz türkülerimizi bir yere ulaştırdığımız için insanlar bizi, müziğimizi seviyor. Önümüzde 3 tane single çalışmamız var. Önümüzdeki yılın başında da inşallah güzel bir albümle tekrar dinleyenlerimizin karşısında olacağız. İmera grubu, tek bir şahsı ilgilendiren bir grup değil bir müzik oluşumudur. Bizden sonra arkamızdan gelecek genç arkadaşlarımız İmera'yı ömür boyu devam ettireceklerdir. Temennimiz bu yönde."

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Grup İmera, Kütahya'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement