Islak Ekmek - Son Dakika
Kültür Sanat

Islak Ekmek

Islak Ekmek

Yöneten: Ali Ulvi HünkarDramaturg: Ebru TurgutOyuncular: Rüçhan Gürel, Gizem Tataroğlu, Musa Zindan, Ömer Polat, Tülay Demirören, Ozan Emrah Çelik, Murat KapdağlıOyun Süresi: 2 PerdeSamim Kocagöz'ün eserinden Ali Ulvi Hünkar'ın yönettiği, Islak Ekmek yorumlama çöplükten beslenen, çöplükten para kazanan,çöplüğe sığınan, çöplüğe hayat olarak bakan insanların oyunu.Hayatı kenarda yaşayan, kenarın yalnızlığını iliklerine kadar hissetmiş, bu nedenle de birbirine aile olmuş insanların bıçak kadar keskin yaşamları Karnınız acıkmışken daha başka ne düşünebilirsiniz?

23.10.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yöneten: Ali Ulvi Hünkar

Dramaturg: Ebru Turgut

Oyuncular: Rüçhan Gürel, Gizem Tataroğlu, Musa Zindan, Ömer Polat, Tülay Demirören, Ozan Emrah Çelik, Murat Kapdağlı

Oyun Süresi: 2 Perde

Samim Kocagöz'ün eserinden  Ali Ulvi Hünkar'ın  yönettiği, Islak Ekmek yorumlama çöplükten beslenen, çöplükten para kazanan,çöplüğe sığınan, çöplüğe hayat olarak bakan insanların oyunu.

Hayatı kenarda yaşayan, kenarın yalnızlığını iliklerine kadar hissetmiş, bu nedenle de birbirine aile  olmuş insanların bıçak kadar keskin yaşamları Karnınız acıkmışken daha başka ne düşünebilirsiniz? Islak Ekmek, yaşamlarını açlık üzerine kurmuş, çöplükte yaşayan tok insanların hikayesi.

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement